Στόχος η (Ευρώ)παραμονή…

Όπως οι περισσότερες ομάδες της Super League, έτσι και ο Πανιώνιος βιώνει τη δική του κρίση. Τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα, καθώς ο σύλλογος σε σχέση με πέρυσι αποδυναμώθηκε, αφού παίκτες όπως οι Κούτσι, Σιόβας, Σκέμπρι, Πιερ και αρκετοί ακόμα δεν αντικαταστάθηκαν.

Το ταμείο είναι… μείων εδώ και καιρό. Οι διοικούντες τον Πανιώνιο έχουν ταχυδακτυλουργικές… τάσεις, προσπαθώντας με διάφορα τεχνάσματα να ξεπερνούν κάθε οικονομικό σκόπελο που εμφανίζεται στο δρόμο τους. Με άπειρο, αλλά φιλόδοξο προπονητή τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, οι «κυανέρυθροι» ρίχνονται στη μάχη του φετινού μαραθωνίου με πρωταρχικό στόχο την παραμονή στην κατηγορία, που ευχή όλων στη Νέα Σμύρνη είναι να συνοδευθεί από την οικονομική εξυγίανση του συλλόγου.

Όπως οι περισσότερες ομάδες της Super League, έτσι και ο Πανιώνιος βιώνει τη δική του κρίση. Η πλήρης αδειοδότηση δεν έφτασε ποτέ στα γραφεία της «κυανέρυθρης» ΠΑΕ, ενώ γίνονται τιτάνιες προσπάθειες για την εξασφάλιση φορολογικής ενημερότητας.
Το μέλλον σίγουρα δεν είναι ευοίωνο για τους «πάνθηρες», οι οποίοι όμως έχουν αποδείξει, με πιο πρόσφατη περίπτωση την περυσινή πορεία, ότι μπορούν να σταθούν επάξια στα σαλόνια της Super League. 

Τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα, καθώς ο σύλλογος σε σχέση με πέρυσι αποδυναμώθηκε, αφού παίκτες όπως οι Κούτσι, Σιόβας, Σκέμπρι, Πιερ και αρκετοί ακόμα δεν αντικαταστάθηκαν, ενώ ερωτηματικό αποτελεί ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος στο πρώτο του εγχείρημα ως προπονητής. Αν αντέξει την πίεση και πραγματοποιήσει ένα θετικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα τότε ο Πανιώνιος μόνο κερδισμένος μπορεί να βγει. «Όπλο» του «Ελέ» οι πολύτιμες εμπειρίες που κουβαλάει από την πλούσια καριέρα του σε συλλόγους όπως οι Ολυμπιακός, Μεσίνα, Μίλαν, Άσκολι, Σιένα, Ρόμα, αλλά και το γεγονός ότι αρκετοί παίκτες του συλλόγου μέχρι τον περασμένο Δεκέμβριο ήταν συμπαίκτες του.

Αν ο Πανιώνιος… καταφέρει να επιβιώσει, σε όλους τους τομείς, και φέτος τότε θα μπορεί να ελπίζει για ένα καλύτερο αύριο. Τούτη τη στιγμή, έτσι, όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στον Πανιώνιο ουδείς γνωρίζει τι του ξημερώνει. Με υπομονή και δουλειά, περισσότερη από κάθε άλλη χρονιά, ο Πανιώνιος έχει στόχο την παραμονή στην κατηγορία…

ΗΡΘΑΝ: Νίκος Γιαννακόπουλος (Ουντινέζε Β’), Δημήτρης Διαμαντάκος (Ολυμπιακός Β’), Χρήστος Αραβίδης (Δόξα Δράμας), Βασίλης Λαμπρόπουλος (Εθνικός Αστέρας), Διονύσης Γιαννούλης (Σίλβια), Παρασκευάς Ανδράλας (ΠΑΣ Γιάννινα), Λεωνίδας Καμπάνταης (ΟΦΗ)

ΈΦΥΓΑΝ: Νιάζι Κούτσι (Ατρόμητος), Αντρέ Σκέμπρι (Ομόνοια),  Ζαν Ζακ Πιέρ (Καέν), Δημήτρης Σιόβας (Ολυμπιακός), Δημήτρης Πετκάκης (Πάφος), Ανδρέας Σταματής (ΑΕΚ), Πατρίκ Ντιμπαλά, Βιτορίνο Αντούνιες (Ρόμα), Αράς Αμπντουλάγιεφ (Έβερτον Β’).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.