Ανεβαίνει ο Σο, Παιανία ο Κουίνσι

Πρόγραμμα φυσικής κατάστασης διάρκειας 45 λεπτών ακολούθησαν στην προπόνηση της Τρίτης οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, και στη συνέχεια επιδόθηκαν σε ασκήσεις με πάσες και ακολούθως έπαιξαν δίτερμα.

Πρόγραμμα φυσικής κατάστασης διάρκειας 45 λεπτών ακολούθησαν στην προπόνηση της Τρίτης οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, και στη συνέχεια επιδόθηκαν σε ασκήσεις με πάσες και ακολούθως έπαιξαν δίτερμα.

Από την προπόνηση απουσίαζαν οι διεθνείς με την εθνική Ανδρών (Βύντρα, Σπυρόπουλος, Κατσουράνης, Καρνέζης, Μαυρίας, Χριστοδουλόπουλος) και Ελπίδων (Λαγός, Φουρλάνος), ο Βελάσκες με την εθνική Βενεζουέλας, καθώς και ο Ιωαννίδης με άδεια.

Ο Χαμπίμπ Σο εξακολουθεί να ανεβάζει ρυθμούς: την Τρίτη ακολούθησε τα τρεξίματα μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του ενώ προς το τέλος της προπόνησης συμμετείχε και ως «μπαλαντέρ» σε ένα δίτερμα.

Στην Παιανία ο Κουίνσι

Ο Κουίνσι βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης στην Παιανία, δεν προπονήθηκε, αλλά είχε τετ α τετ με τους συμπαίκτες του και τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, που τον ρώτησε για την κατάσταση στην οποία είναι.. Ο Γκανέζος Ο Γκανέζος βρίσκεται αρκετά πίσω σε φυσική κατάσταση, δδεν υπολογίζεται για το πρώτο ματς με τη Μάλαγα (22/8) αλλά όλα δείχνουν ότι θα είναι έτοιμος για την πρεμιέρα της Super League ενάντια στον Λεβαδειακό (25/6).

Ο Κουίνσι είχε τετ α τετ με πολλούς από τους πρώην συμπαίκτες του ενώ γνωρίστηκε και με κάποιους νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές των «πράσινων».

Ρεπό την Τετάρτη

Οι πράσινοι έχουν ρεπό την Τετάρτη και θα επιστρέψουν και πάλι στις προπονήσεις την Πέμπτη το απόγευμα ξεκινώντας την προετοιμασία για το παιχνίδι με τη Μάλαγα παρουσία, φυσικά και όλων των Ελλήνων διεθνών αλλά όχι του Βελάσκες που αναμένεται στη χώρα μας την Παρασκευή (η Βενεζουέλα παίζει την Τετάρτη φιλικό με την Ιαπωνία στο Σαπόρο).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.