Μεγάλο φιλικό με Φιορεντίνα

Αποστολή: Παναγιώτης Στεφάνου
Το τελευταίο και σημαντικότερο φιλικό παιχνίδι επί ιταλικού εδάφους, δίνει το απόγευμα (18:30), ο Αρης. Οι κίτρινοι θα κοντραριστούν με τη φημισμένη Φιορεντίνα, κλείνοντας το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Αποστολή: Παναγιώτης Στεφάνου

Το τελευταίο και σημαντικότερο φιλικό παιχνίδι επί ιταλικού εδάφους, δίνει το απόγευμα (18:30), ο Αρης. Οι κίτρινοι θα κοντραριστούν με τη φημισμένη Φιορεντίνα, κλείνοντας το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στη περιοχή της Μοένα, περίπου δύο ώρες μακριά από το Πράτο και παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς ο Κατσαβάκης αναμένεται να ξετυλίξει τις πρώτες σκέψεις του για την ενδεκάδα πάνω στην οποία σκέφτεται να στηριχτεί, κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Βεβαίως, υπάρχουν απώλειες για τον τεχνικό των κιτρίνων, καθώς δεν θα μπορέσει να χρησιμοποιήσει τον τραυματία, Καπετάνο και τον ανέτοιμο, Πουλίδο. Επίσης, αποφάσισε πως ο υπό δοκιμήν, Φρανκ Μαντού, δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της ομάδας, με αποτέλεσμα ο Ιβοριανός να μην ακολουθήσει το δρομολόγιο για τη Μοένα, εγκαταλείποντας την αποστολή.  

Η σημερινή Φιορεντίνα μπορεί να μην έχει την αίγλη του παρελθόντος, ωστόσο δεν παύει να παραμένει μια από τις μεγάλες ομάδες του ιταλικού ποδοσφαίρου. Στόχος των «βιόλα», είναι να ξεχάσουν την περυσινή κακή χρονιά, γυρίζοντας αγωνιστική σελίδα. Για το λόγο αυτό κινήθηκαν δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι. Η απόκτηση του Αλμπέρτο Ακουϊλάνι αποδεικνύει ότι η Φιορεντίνα θέλει να επανέλθει και πάλι στην κορυφή. Τα αδέλφια Ντελά Βάλε (Ντιέγκο και Αντρέα) στους οποίους ανήκει η ομάδα και ο πρόεδρος, Μάριο Κονίνι, επέλεξαν τον Βιτσέντζο Μοντέλα για να φτιάξει τη νέα Φιορεντίνα. Ο άλλοτε διεθνής Ιταλός επιθετικός έδειξε έργο στην Κατάνια την περσινή χρονιά και φέτος κάνει το βήμα παραπάνω στην προπονητική του καριέρα. Οι “βιόλα” απέκτησαν επίσης τον Ελ Χαμνταουί από τον Άγιαξ, τον Μπόρχα Βαλέρο από την Βιγιαρεάλ και φιλοδοξούν ότι θα επανέλθουν σε θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.

Μετά το τέλος του αγώνα η αποστολή του Αρη θα μεταβεί στο αυστριακό χωριό, Κουφστάϊν (απέχει 90 χλμ από τη Μοένα), όπου θα διανυκτερεύσει και τη Δευτέρα το μεσημέρι θα πάρει το δρόμο για το Μόναχο από το αεροδρόμιο του οποίου θα πετάξει το βράδυ για Θεσσαλονίκη.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.