Η “πράσινη” πτήση για την Γλασκώβη (vid)

ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΝΙΚΟΣ ΤΖΟΥΑΝΝΗΣ Λίγα λεπτά μετά τη μία το μεσημέρι, έφτασε η αποστολή του Παναθηναϊκού στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος".

ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΝΙΚΟΣ ΤΖΟΥΑΝΝΗΣ

Λίγα λεπτά μετά τη μία το μεσημέρι, έφτασε η αποστολή του Παναθηναϊκού στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”. Περίπου είκοσι φίλοι του Τριφυλλιού υποδέχθηκαν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και τους …πολιόρκησαν για αυτόγραφα και φωτογραφίες, ενώ και αρκετοί τουρίστες αναγνώρισαν τους Πράσινους και πήγαν κοντά τους, δίνοντας ευχές για καλό αποτέλεσμα στο παιχνίδι με τη Μάδεργουελ.

Μετά το check-in, οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές της ομάδας κατευθύνθηκαν προς το βιβλιοπωλείο του αεροδρομίου και εφοδιάστηκαν με περιοδικά, εφημερίδες και βιβλία. Δεν ήταν λίγοι αυτοί που προτίμησαν και το κατάστημα duty free, κάνοντας…ψώνια της τελευταίας στιγμής(κολώνιες κτλ).

Απορροφημένος στο ipad ήταν ο Ζεσουάλντο Φερέιρα λίγο πριν την επιβίβαση στο αεροπλάνο, διαβάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις. Από κοντά και ο άμεσος συνεργάτης του Πορτογάλου, Ρουί Αλμέιδα, που σέρφαρε σε πορτογαλικές ιστοσελίδες.

Περίπου είκοσι φίλαθλοι της ομάδας ταξίδεψαν μαζί με την αποστολή του Τριφυλλιού για την Σκωτία.

Οι αντιπρόεδροι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Στράτος Σωπήλης και Βασίλης Κωνσταντίνου, καθώς και  ο τεχνικός σύμβουλος Κώστας Ελευθεράκης πέταξαν μαζί με την αποστολή του Παναθηναϊκού για την Γλασκώβη. Δίπλα στους Πράσινους θα βρεθούν από την Δευτέρα ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Δημήτρης Γόντικας και ο επικεφαλής της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, Γιάννης Αλαφούζος( θα πετάξουν για την Γλασκώβη μέσω Αμστερνταμ).

Αχώριστος με τα…ακουστικά του ο Ιμπραϊμ Σισοκό. Ο Ιβοριανός μεσοεπιθετικός δεν έβγαλε ούτε..λεπτό από τα αυτιά του τα δύο μεγάλα λευκά ακουστικά και πέρασε την τετράωρη πτήση προς Γλασκώβη, ακούγοντας την αγαπημένη του μουσική.

Βγήκαν και τα …λαπτοπ κατά τη διάρκεια της πτήσης. Αρκετοί Πράσινοι ήταν εφοδιασμένοι με φορητούς υπολογιστές και ξένες ταινίες, περνώντας ευχάριστα το τετράωρο της πτήσης, ενώ έγιναν και …ανταλλαγές dvd. Άλλοι πάλι προτίμησαν να κοιμηθούν κατά τη διάρκεια της πτήσης. 

Εξαιρετικής ποιότητας το φαγητό που σερβιρίστηκε κατά τη διάρκεια της πτήσης. Το μενού περιελάμβανε ρύζι με κοτόπουλο,  πατάτες με σολωμό, χωριάτικη σαλάτα, ψωμί, μηλόπιτα και μπανάνα, ενώ στο επιδόρπιο υπήρχε γιαούρτι με μέλι, μπάρα δημητριακών και φρούτα.

Οι μικρές αναταράξεις που διήρκησαν για λίγα λεπτά, δεν ανησύχησαν τους Πράσινους, με την πτήση σε γενικές γραμμές να είναι ήρεμη.

Σε …πράσινο φόντο η πτήση προς την Γλασκώβη. Οι τέσσερις αεροσυνοδοί της Ολυμπιακής Αεροπορίας φορούσαν τις χαρακτηριστικές μπλε-πράσινες στολές, ενώ ξεχώριζε μια καρφίτσα με ένα καταπράσινο Τριφυλλάκι. Δώρο από στέλεχος της ομάδας.

Ευχές πρόκρισης στην αποστολή του Παναθηναϊκού από τον κυβερνήτη του αεροπλάνου, Γιώργο Αρβανίτη.

Ένας και…μοναχικός οπαδός του Παναθηναϊκού, φορώντας κασκόλ της αγαπημένης του ομάδας, υποδέχθηκε την αποστολή στο διεθνές αεροδρόμιο της Γλασκώβης. Ο καιρός …δροσερός(15 βαθμοί) και ψιλόβροχο για το καλωσόρισμα…

Αρκετοί Σκωτσέζοι δημοσιογράφοι περίμεναν την αποστολή του Παναθηναϊκού και μόλις αντίκρισαν τον Ζαν Αλέν Μπουμσονγκ, κατευθύνθηκαν πάνω του, για μια δήλωση για την αναμέτρηση κόντρα στην Μάδεργουελ. Ο Γάλλος αμυντικός απάντησε για αρκετή ώρα στις ερωτήσεις των Σκωτσέζων εκπροσώπων του Τύπου, ενω δεν αρνήθηκε να βγάλει φωτογραφία και με δύο οπαδούς των Ρέιντζερς, οι οποίοι τον αναγνώρισαν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.