Γλύκος «Εχουμε ανθρώπους που ξέρουν τι θέλουν»

Λίγη ώρα μετά το τέλος του τέταρτου φιλικού αγώνα με τη Μαγιόρκα ο Γλύκος σχολίασε την ατομική του απόδοση τονίζοντας πως νιώθει να βρίσκεταισε καλή κατάσταση.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Κωστής Μπότσαρης
Λίγη ώρα μετά το τέλος του τέταρτου φιλικού αγώνα με τη Μαγιόρκα ο Γλύκος σχολίασε την ατομική του απόδοση: «Πιστεύω πως είμαι σε καλή κατάσταση. Είμαι υγιής και για μένα είναι το σημαντικό. Είναι ακόμα καλό όταν κρατάς το μηδέν, προσωπικά εγώ. Κι αυτό μου δίνει αυτοπεποίθηση», γενικότερα για την ομάδα πρόσθεσε: «Εχουμε δουλέψει καλά στο αμυντικό κομμάτι κι η δουλειά είναι συνολική. Η ομάδα έχει δεχτεί λίγες φάσεις κι αυτό είναι κάτι που το θέλαμε και θέλουμε να το διατηρήσουμε».

Για την προετοιμασία σημείωσε: «Είχαμε κοντά μας ανθρώπους που ξέρουν τι ακριβώς θέλουν να κάνουν και πως να σου το μεταδώσουν. Αυτό είναι σημαντικό διότι μας βοηθούν στη δουλειά. Εχουμε μπροστά μας δυο Ευρωπαϊκά παιχνίδια στα οποία θέλουμε όλη η δουλειά που κάναμε να βγει στο γήπεδο» και κατέληξε με νόημα: «Είναι το μεγάλο μας στοίχημα – εφόσον πετύχουμε – θα έχουμε και συνέχεια αλλά και καλή ψυχολογία».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.