Αναμενόμενη εξέλιξη

Η διάθεση του ΠΑΟΚ και του Ζήση Βρύζα εν όψει της συνεδρίασης της διοργανώτριας αρχής ήταν γνωστή πριν ακόμη αναβληθεί η πρώτη - και τελικά αναβληθείσα - συνάντηση των προέδρων των ΠΑΕ.

Η διάθεση του ΠΑΟΚ και του Ζήση Βρύζα εν όψει της συνεδρίασης της διοργανώτριας αρχής ήταν γνωστή πριν ακόμη αναβληθεί η πρώτη – και τελικά αναβληθείσα – συνάντηση των προέδρων των ΠΑΕ. Ο πρόεδρος του «Δικεφάλου» βρέθηκε στην Αθήνα και συμμετείχε κανονικά στην κρίσιμη συζήτηση όλων των ενδιαφερόμενων πλευρών εισπράττοντας στην πράξη τη δυσάρεστη πρόβλεψη των ημερών που προηγήθηκαν για απελπιστική «μοναξιά» στην άποψη του να μην αλλάξουν εκ νέου οι κανονισμοί για όσες ομάδες δεν καταφέρουν να εξασφαλίσουν άδεια συμμετοχής στο προσεχές πρωτάθλημα.

Οριστική απόφαση μπορεί να μην πάρθηκε σχετικά καθώς το όλο θέμα θα συζητηθεί και θα ψηφιστεί στην επικείμενη έκτακτη Γενική Συνέλευση της διοργανώτριας αρχής που εκτός αυτού θα κριθεί και το ενδεχόμενο της αύξησης του αριθμού των ομάδων. «Οφείλουμε ν’ αναλάβουμε τις ευθύνες μας», ανέφερε μεταξύ άλλων στους συνομιλητές του ο κ. Βρύζας θέλοντας να καταστήσει απόλυτα κατανοητό το νέο πλήγμα που κινδυνεύει να πλήξει το κύρος της διοργάνωσης σε περίπτωση κατά την οποία αλλάξει για δεύτερη φορά σε διάστημα μικρότερο των δυο μηνών ένας κανονισμός της προκήρυξης του πρωταθλήματος.
Σ’ ότι έχει να κάνει με τον αριθμό των ομάδων είναι ένα ενδεχόμενο που από τον ΠΑΟΚ επιθυμούν πρώτα να εξετάσουν αν και κατά πόσο στέκει νομικά και μετά να τοποθετηθούν σχετικά.

Την ίδια στιγμή ο Γιώργος Γεωργιάδης εντείνει τις επαφές του μ’ εκπροσώπους ποδοσφαιριστών. Από τα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας όταν κι ανακοινώθηκε επίσημα από τον ΠΑΕ ως τεχνικός διευθυντής είχε μια πρώτη επικοινωνία με αρκετούς εξ αυτών, πραγματοποιώντας ουσιαστικά μια έρευνα αγοράς γύρω από τις θέσεις της ομάδας όπου χρίζει ενίσχυσης. Η συνέχεια αυτών των επαφών δόθηκε σήμερα με συγκεκριμενοποίηση προσώπων κι αντίστοιχα ραντεβού στο άμεσο μέλλον.

Τέλος, σ’ ότι αφορά το θέμα του Τάσου Λάγου, ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, από τον ΠΑΟΚ υποστηρίζουν πως ναι μεν υπήρχε μια καλή άποψη για τις ικανότητες και το ταλέντο του νεαρού ποδοσφαιριστή όμως η ενημέρωση που είχε ο τεχνικός διευθυντής ήταν πως το μέλλον του είναι συνυφασμένο μ’ αυτό του Παναθηναϊκού και γι’ αυτό δεν υπήρξε ποτέ επαφή ή διαπραγμάτευση για την απόκτησή του θεωρώντας πως η συγκεκριμένη φήμη που είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας ξεκίνησε σκόπιμα από την Αθήνα με μοναδικό κίνητρο το όφελος του παίκτη. 

Μέχρι σήμερα έχουν πουληθεί 623 εισιτήρια διαρκείας, αριθμός πολύ μικρότερος από τον περσινό, όπου τα διπλάσια διαρκείας είχαν φύγει την πρώτη μέρα διάθεσης τους και όχι μετά από μία βδομάδα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.