Προς Ανόρθωση ο Νέτο

Πολύ κοντά στη μεταπήδησή του στην Ανόρθωση βρίσκεται ο Ντάρσι Νέτο.

Πολύ κοντά στη μεταπήδησή του στην Ανόρθωση βρίσκεται ο Ντάρσι Νέτο. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός του Αρη, θεωρείται κάτι παραπάνω από βέβαιο πως δεν θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκη (βάση του υψηλού συμβολαίου που έχει) και ήδη οι Κύπριοι σπεύδουν να εκμεταλλευθούν το γεγονός. Πάντως ο Νέτο εμφανίζεται σκεπτικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, κυρίως εξαιτίας της χαμηλότερης δυναμικότητας του κυπριακού πρωταθλήματος: «Μετά την Κύπρο, τι;», ήταν η προ δύο μηνών ατάκα του, όταν το ενδιαφέρον των ομάδων από τη μεγαλόνησο είχε αρχίσει να φουντώνει.

Επειδή ωστόσο η οικονομική πρόταση προς το πρόσωπό του είναι πάρα πολύ καλή και επειδή δεν θα ήθελε να περάσει ότι πέρασε τον τελευταίο χρόνο στον Αρη (από οικονομικής άποψης), το πιο πιθανό είναι να αποδεχτεί τη συγκεκριμένη πρόταση και να γίνει κάτοικος Κύπρου. Εκεί θα συναντήσει και ένα πρώην συμπαίκτη του, στους κιτρίνους, τον Ισπανό, Τόνι Κάλβο, ο οποίος το μεσημέρι της Δευτέρας παρουσιάστηκε επίσημα από τους ανθρώπους της Ανόρθωσης.

Επιστροφή στα γραφεία

Στις θέσεις τους επέστρεψαν το πρωί της Δευτέρας οι εργαζόμενοι της ΠΑΕ Αρης. Αυτό βεβαίως δεν σημαίνει ότι πληρώθηκαν. Απλά έληξε η 48ωρη απεργία και όφειλαν να γυρίσουν στα καθήκοντά τους. Τις επόμενες ημέρες θα αποφασίσουν για την περαιτέρω στάση τους.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.