Μπιάρσμιρ: «Να βρει τον δρόμο της η ομάδα»

Ο Ματίας Μπιάρσμιρ αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό και ευχήθηκε μέσω του Novasports.gr να βρει ο σύλλογος τον δρόμο του, ξεπερνώντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Ο Ματίας Μπιάρσμιρ αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό και ευχήθηκε μέσω του Novasports.gr να βρει ο σύλλογος τον δρόμο του, ξεπερνώντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Ο Σουηδός αμυντικός τόνισε πως δεν ήθελε να αποχωρήσει από το «τριφύλλι» με αυτό τον τρόπο, ενώ υπογράμμισε πως δεν έχει αποφασίσει το που θα συνεχίσει την καριέρα του. Επίσης, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού.

Αρχικά, ο Ματίας Μπιάρσμιρ τόνισε: «Δεν ήθελα να φύγω με αυτόν τον τρόπο. Δυστυχώς όμως έτσι είναι η ζωή και το ποδόσφαιρο. Τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καλά το τελευταίο χρονικό διάστημα, όμως εγώ θα κρατήσω τις καλές αναμνήσεις. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας μεγάλος σύλλογος, που ελπίζω να βρει τον δρόμο του και να ξεπεράσει τα προβλήματα που έχει. Πέρασα όμορφες στιγμές εδώ, όμως πρέπει να συνεχίσω».

Στην συνέχεια, ο Σουηδός αμυντικός υπογράμμισε για τον λόγο που αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό: «Δεν είναι μόνο ένας λόγος, είναι πολλοί. Ασφαλώς και υπήρχαν πολλά προβλήματα στον σύλλογο και ως επαγγελματία ποδοσφαιριστής, οφείλω να κοιτάξω την καριέρα μου και την οικογένειά μου. Επίσης, ήθελα να έχω χρόνο συμμετοχής και να βοηθήσω την ομάδα. Όμως θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και ιδιαίτερα τους οπαδούς. Ο Παναθηναϊκός είναι ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου».

Επίσης, τόνισε για όσους τον κριτίκαραν για την προσφυγή που είχε καταθέσει: «Δε ξέρω ελληνικά και δε μπορώ να διαβάσω τι γράφουν τα ελληνικά media. Αν θέλουν να με κριτικάρουν αυτό είναι δικαίωμά τους, αλλά εγώ πρέπει να κοιτάξω την καριέρα του και τη ζωή μου. Υπήρχαν δεδομένα προβλήματα και εγώ δεν είχα άλλη επιλογή».

Σχετικά με το μέλλον του Παναθηναϊκού τόνισε: «Εύχομαι να βρει πολύ γρήγορα τον δρόμο του. Είναι ένα πολύ μεγάλο κλαμπ, με σπουδαίους οπαδούς και ελπίζω να ξεπεράσει τα προβλήματα, όσο το δυνατόν γρηγορότερα».

Τέλος, ο Μπιάρσμιρ αναφέρθηκε και στον νέο σταθμό της καριέρας του: «Το επόμενο πράγμα που θα κάνω είναι διακοπές. Δεν υπάρχει συμφωνία με καμία ομάδα. Είμαι ανοιχτός σε όλες τις προτάσεις. Όταν θα έρθει η στιγμή θα μελετήσω τις προτάσεις και θα προσπαθήσω να πάρω την καλύτερη απόφαση για την καριέρα μου και την οικογένειά μου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.