Παρελθόν ο Μπιάρσμιρ από τον Παναθηναϊκό

Όπως σας ενημέρωσε το Novasports.gr και επιβεβαιώνει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο Ματίας Μπιάρσμιρ αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό, τη Δευτέρα.

Όπως σας ενημέρωσε το Novasports.gr και επιβεβαιώνει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο Ματίας Μπιάρσμιρ αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τον Παναθηναϊκό. Ο Σουηδός αμυντικός ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση του «τριφυλλιού» να λύσει κοινή συναινέσει την συνεργασία του, αφού πρώτα υπέγραψε τον διακανονισμό των οφειλομένων. Ο Σουηδός αμυντικός υποχώρησε σημαντικά σε σχέση με τις αρχικές του απαιτήσεις, αφού αναγνώρισε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός.

Οι δυο πλευρές συναντήθηκαν τη Δευτέρα στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με τον Μπιάρσμιρ να συνοδεύεται από τον νομικό του εκπρόσωπο Γιώργο Ζελελίδη και τον μάνατζερ του, Μάρτιν Νταλίν.
Η συνάντηση έγινε με τον Δημήτρη Γόντικα και συμφωνήθηκε να υπάρξει δεκάμηνος διακανονισμός των οφειλομένων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, προς τον παίκτη. Ο Μπιάρσμιρ είναι πλέον ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του σε οποιαδήποτε ομάδα επιθυμεί.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.