Παρέμεινε «πράσινος» ο Λαγός

Στον Παναθηναϊκό θα συνεχίσει την καριέρα του για τα επόμενα δύο χρόνια, ο Τάσος Λαγός.

Στον Παναθηναϊκό θα συνεχίσει την καριέρα του για τα επόμενα δύο χρόνια, ο Τάσος Λαγός. Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής υπέγραψε την επέκταση της συνεργασίας του με τους «πράσινους» έως το 2014 και δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος με την παραμονή του στο «τριφύλλι».

Ενδιαφέρον για τον νεαρό μέσο είχε εκδηλώσει και ο ΠΑΟΚ τις τελευταίες ημέρες, όμως οι «πράσινοι» κατάφεραν να έρθουν σε συμφωνία με την πλευρά του παίκτη για την παραμονή του στην ομάδα. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα είχε εισηγηθεί την παραμονή του παίκτη, καθώς τον υπολογίζει για την πρώτη ομάδα τη νέα σεζόν. Όπως είχε γράψει το Novasports.gr, ο νεαρός παίκτης είχε βρεθεί στο στόχαστρο μιας αγγλικής και μιας ισπανικής ομάδας, όμως είχε εκδηλώσει την επιθυμία να παραμείνει στον Παναθηναϊκό.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Τάσο Λαγό για την επέκταση της συνεργασίας τους μέχρι τον Ιούνιο του 2014».

Μετά τις υπογραφές των συμβολαίων, ο Λαγός τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος που ανανέωσα τη συνεργασία μου με τον Παναθηναϊκό. Είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα με την οποία είμαι δεμένος και από τη μέχρι τώρα θητεία μου στην οποία έχω διδαχθεί πολλά. Στόχος μου πλέον είναι να συμμετέχω περισσότερο στην πρώτη ομάδα και φιλοδοξία μου η καθιέρωση στον Παναθηναϊκό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.