Ικανοποίηση για το «διπλό»

Η εκτός έδρας νίκη 2-1 της ΑΕΚ επί του Πανθρακικού έφερε ικανοποίηση στις τάξεις της ομάδας, με τον Γκουστάβο Πογιέτ να προσπαθεί να κρατήσει χαμηλούς τόνους.

Η εκτός έδρας νίκη 2-1 της ΑΕΚ επί του Πανθρακικού έφερε ικανοποίηση στις τάξεις της ομάδας, με τον Γκουστάβο Πογιέτ να προσπαθεί να κρατήσει χαμηλούς τόνους. Ο Ουρουγουανός τεχνικός υπογράμμισε στους παίκτες του πως έχουν αρκετή δουλειά μπροστά τους, έτσι ώστε να φτάσουν στο αγωνιστικό επίπεδο, που επιθυμεί ο ίδιος. Ο τεχνικός της Ένωσης κρατάει τους τρεις βαθμούς από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση και θα προσπαθήσει τις προσεχείς ημέρες να διορθώσει τα λάθη και τις αδυναμίες, που διέκρινε στο παιχνίδι των «κιτρινόμαυρων». 

Η προσοχή της ΑΕΚ θα στραφεί στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, όπου μοναδικός στόχος είναι η νίκη. Ο Πογιέτ θα ξεκινήσει να καταστρώνει τα πλάνα του για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, από την Τρίτη, καθώς τη Δευτέρα έχει δώσει ρεπό στους ποδοσφαιριστές του. Ένας από τους λόγους της συγκεκριμένης απόφασης ήταν η ταλαιπωρία της αποστολής κατά την επιστροφή της.

Συγκεκριμένα, το τσάρτερ της Ένωσης δεν κατάφερε να προσγειωθεί στην Αλεξανδρούπολη, με αποτέλεσμα οι «κιτρινόμαυροι» να μεταβούν οδικώς στη Θεσσαλονίκη και να επιστρέψουν στην Αθήνα, τις πρώτες πρωινές ώρες. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.