Δώνης: «Διαδρομή γεμάτη επιτυχίες»

Ευχαριστημένος με την εφετινή πορεία του Ατρομήτου σε πρωτάθλημα και κύπελλο, εμφανίστηκε ο Γιώργος Δώνης.

Ευχαριστημένος με την εφετινή πορεία του Ατρομήτου σε πρωτάθλημα και κύπελλο, εμφανίστηκε ο Γιώργος Δώνης. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως ανεξάρτητα με το αποτέλεσμα στο ματς της Τούμπας κόντρα στον ΠΑΟΚ, η εφετινή διαδρομή της ομάδας του Περιστερίου ήταν ωραία για την ομάδα του.

Χαρακτηριστικά, ο Δώνης τόνισε: «Τελειώνει μια πολύ ωραία διαδρομή για εμάς, μια διαδρομή με πολύ σημαντικά πράγματα, επιτυχίες και αλλαγή επιπέδου για την ομάδα μας. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι σε αυτή την επίπονη διαδικασία των πλέι οφ και ξέρουμε ότι για να αποφύγουμε την τελευταία θέση πρέπει να διεκδικήσουμε τη νίκη. Αυτό είναι αρκετά δύσκολο από την άποψη ότι έχουμε σημαντικά προβλήματα και πρέπει να είμαστε δυνατοί και να παλέψουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό. Ο ΠΑΟΚ έχει κι αυτός τα δικά του προβλήματα αλλά έδειξε ότι είναι μια σημαντική ομάδα και με καλούς παίκτες. Πιστεύω όμως ότι όλη αυτή η φάση του μίνι πρωταθλήματος κρίθηκε καθαρά και μόνο στις λεπτομέρειες».

Ο Έλληνας τεχνικός δεν υπολογίζει για το ματς της Κυριακής στους Τόμας, Γκαρσία και Σκόνδρα, οι οποίοι είναι τιμωρημένοι. Η προετοιμασία της ομάδας του Περιστερίου θα ολοκληρωθεί το Σάββατο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.