Ατομικό ο Έπσταϊν

Στα αρκετά προβλήματα του Γιώργου Δώνη ήρθε να προστεθεί και ένας μικροτραυματισμός του Ντένις Έπσταϊν, που τον υποχρέωσε να ακολουθήσει την Πέμπτη (17/5) ατομικό πρόγραμμα.

Στα αρκετά προβλήματα του Γιώργου Δώνη ήρθε να προστεθεί και ένας μικροτραυματισμός του Ντένις Έπσταϊν, που τον υποχρέωσε να ακολουθήσει την Πέμπτη (17/5) ατομικό πρόγραμμα. Ο Γερμανός άσος αποκόμισε ένα χτύπημα στη γάμπα από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, αλλά στο στρατόπεδο των Περιστεριωτών υπάρχει αισιοδοξία ότι θα είναι έτοιμος για την αυλαία των πλέι οφ.

Ο Ατρόμητος αντιμετωπίζει την Κυριακή τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και θέλει μόνο τη νίκη για να αποφύγει την τελευταία θέση της μίνι βαθμολογίας, η οποία «μεταφράζεται» σε δύο επιπλέον ευρωπαϊκά παιχνίδια. Και -το σημαντικότερο- στην έναρξη της προετοιμασίας αρκετές μέρες νωρίτερα. Από το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης απουσίασαν και οι Μπρίτο, Τάτος, που έκαναν τρέξιμο και είναι εξαιρετικά αμφίβολοι για το ματς της Θεσσαλονίκης.

Στην Εθνική Νέων ο Μπάλλας

Το πρωί της Πέμπτης, ο Κώστας Μήτρογλου συμπεριλήφθηκε από τον Φερνάντο Σάντος στους 25 παίκτες της προεπιλογής της Εθνικής μας ομάδας για την τελική φάση του EURO 2012. Αυτή, όμως, δεν ήταν η μοναδική ευχάριστη είδηση για τον Ατρόμητο, καθώς και ο Παναγιώτης Μπάλλας κλήθηκε στην Εθνική Νέων για την ενδιάμεση φάση (elite round) του αντίστοιχου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Το τουρνουά θα λάβει χώρα από τις 23 έως τις 28 Μαΐου στη Δανία. Η αποστολή των Νέων θα συγκεντρωθεί το Σάββατο (19/5), όμως ο Μπάλλας είναι απαραίτητος για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ κι έτσι θα ενσωματωθεί σε αυτή τη Δευτέρα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.