Μαγνητική ο Γεωργιάδης

Δεν έφταναν στον ΠΑΟΚ οι απώλλειες λόγω καρτών που θα έχει στο τελευταίο ματς των πλέι οφ με τον Ατρόμητο, ήρθε και ο τραυματισμός του Γεωργιάδη.

Δεν έφταναν στον ΠΑΟΚ οι απώλλειες λόγω καρτών που θα έχει στο τελευταίο ματς των πλέι οφ με τον Ατρόμητο, ήρθε και ο τραυματισμός του Γεωργιάδη. Την Πέμπτη οι ενοχλήσεις που αισθάνονταν ο παίκτης συνεχίστηκαν με αποτέλεσμα να παρθεί η απόφαση να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, προκειμένου να διαπιστωθεί το πρόβλημά του.

Πλέον αναμένονται τα αποτελέσματά της και ανάλογα θα αποφασιστεί και ποια θα είναι η θεραπεία που θα ακολουθήσει προκειμένου να μπορέσει να ξεπεράσει τον τραυματισμό του όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και να είναι σε θέση να ξεκινήσει προπονήσεις.

Από κει και πέρα, οι παίκτες που αγωνίστηκαν κόντρα στην ΑΕΚ στο παιχνίδι του Ολυμπιακού σταδίου, πλέον την Πέμπτη έκαναν μόνο χαλάρωμα, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Ο Λάζλο Μπόλονι θα καταστρώσει τα πλάνα του για το τελευταία παιχνίδι με τον Ατρόμητο, γνωρίζοντας πως δεν μπορεί  να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Γκαρσία και Φωτάκη που αποβλήθηκαν στο ματς με την ΑΕΚ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.