Στο πλευρό του Εργοτέλη ο Τζώρτζογλου

Στο πλευρό του Εργοτέλη, όπως ήταν αναμενόμενο, θα σταθεί η ΕΠΣΗ σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο πρόεδρός της, Νίκος Τζώρτζογλου.

Στο πλευρό του Εργοτέλη, όπως ήταν αναμενόμενο, θα σταθεί η ΕΠΣΗ σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο πρόεδρός της, Νίκος Τζώρτζογλου. Μάλιστα τόνισε πως ευθύνες έχει και η Σούπερ Λιγκ, ενώ έδωσε ραντεβού για την 1η Ιουνίου στο Χαλάνδρι.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή του: “Προς Δ.Σ. ΕΠΟ
Κοινοποίηση Σούπερ Λίγκα
Υπουργίο Πολιτισμού
Γ.Γ. Αθλητισμού

Κύριε πρόεδρε
Δεν αποτελεί έκπληξη για μας η προσθήκη του νέου κρίκου στην αλυσίδα των σκανδάλων που εδώ και πολύ καιρό ταλανίζουν και μολύνουν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Συνέχεια των πλαστογραφημένων εγγράφων, των στημένων αγώνων, των καταγγελιών, των αλλοπρόσαλλων αποφάσεων, της νοθείας, της βίας, της ατιμωρησίας, ήρθε στις 16 Μαϊου η αποκάλυψη της ΠΑΕ Εργοτέλης για την μη εφαρμογή των κανονισμών και των αποφάσεων του τακτικού διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ από την διοργανώτρια του πρωταθλήματος Σούπερ Λίγκ. Είναι γεγονός αναμφισβήτητο για το οποίο δε χωρά καμία αμφιβολία ότι οι ως άνω αποφάσεις που εκδίδει το τακτικό διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ είναι άμεσα εκτελεστέες. Τονίζουμε άμεσα εκτελεστέες και εκτίονται από την ημερομηνία έκδοσης της απόφασης, όπως ρητά και κατηγορηματικά αναφέρει το άρθρο 29 παρ.2, εδάφιο Γ’ του Πειθαρχικού Κώδικα.
Για άλλη μια φορά και αυτό το καλοκαίρι, μια ακόμα ομάδα του νησιού μας νιώθει στο πετσί της την αδικία και τη μη εφαρμογή των νόμων. Αγαπητοί κύριοι, η Ελλάδα δεν τελειώνει στα Κύθηρα και στην Σαντορίνη. Ελλάδα είναι και πιο κάτω, Ελλάδα είναι και εδώ. Δεν ήταν νησί, είναι θεριό που κοίτονταν στη θάλασσα. Το νιώσατε πέρσι το “θεριό” από την άλλη ομάδα του νησιού μας, τον ΟΦΗ! Τότε που δεν υπέκυψε στις απειλές, δεν λύγισε και με υπερηφάνεια-αξιοπρέπεια αλλά και τη δύναμη του φίλαθλου κόσμου και όλων των αρχών του νησιού αλλά κυρίως με το δίκιο με το μέρος του, νίκησε! Κύριε πρόεδρε απαιτούμε όπως προβείτε αμέσως στην πιστή εφαρμογή όλων των απαραίτητων νόμιμων ενεργειών, σχετικά με την εκτέλεση των ως άνω αποφάσεων του διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ, όπως σας υπαγορεύουν οι κείμενοι κανονισμοί. Η Ένωσή μας θα περιμένει την πιστή εφαρμογή των νόμων. Ραντεβού στις 1 Ιουνίου στο Χαλάνδρι Αττικής.
Ο πρόεδρος
Νίκος Τζώρτζογλου”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.