Τα είπαν και θα τα ξαναπούν από Δευτέρα

Σχεδόν μία ώρα διήρκησε η συνάντηση του Ντ. Νικολαϊδη με τον Α. Δημητρέλο. Θα συναντηθούν ξανά είτε Δευτέρα βράδυ, είτε Τρίτη πρωί. "Μεγάλο πρόβλημα στην προσπάθεια, η πολιτική αστάθεια της χώρας". Διαβάστε τι ειπώθηκε από τον πρώην και τον νυν πρόεδρο της ΠΑΕ.

Σχεδόν μία ώρα διήρκησε η συνάντηση του Ντ. Νικολαϊδη με τον Α. Δημητρέλο. Θα συναντηθούν ξανά είτε Δευτέρα βράδυ, είτε Τρίτη πρωί. “Μεγάλο πρόβλημα στην προσπάθεια, η πολιτική αστάθεια της χώρας”. Διαβάστε τι ειπώθηκε από τον πρώην και τον νυν πρόεδρο της ΠΑΕ.

Κάτι περισσότερο από μία ώρα διήρκησε το ραντεβού των δύο ανδρών στα γραφεία της εταιρίας του πρώτου, στο Μαρούσι. Μετά την τελευταία τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο νυν με τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ, έλαβε χώρα η συνάντησή τους, στην οποία αναφέρθηκαν σε όλες τις τελευταίες κινήσεις του κ. Νικολαϊδη για το άμεσο μέλλον της ομάδας, αλλά και στις προσπάθειες του κ. Δημητρέλου ώστε να βρεθεί λύση στα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ένωση.

Όπως αναμενόταν κανένας απ’ τους δύο δε θέλησε να τοποθετηθεί με δηλώσεις για τα όσα συζητήθηκαν στη συνάντηση, αν και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Ντέμης Νικολαϊδης εξέφρασε στον Ανδρέα Δημητρέλο τον προβληματισμό του από το γεγονός ότι η πολιτική αστάθεια που επικρατεί στη χώρα, αποτελεί ένα επιπλέον εμπόδιο στην προσπάθεια που κάνει΄για να βρει λύση ιδιαίτερα με το τεράστιο οικονομικό “αγκάθι” της εφορίας.

Ειδικά το γεγονός ότι προκηρύχθηκαν εκ νέου εκλογές αποτελεί πλέον ένα ακόμα πρόβλημα στην προσπάθεια των ανθρώπων του δικεφάλου. “Αν δεν έχουμε άμεσα κυβέρνηση δε μπορούμε να συζητήσουμε και να ρυθμίσουμε το θέμα της εφορίας”, φέρεται να είπε μεταξύ άλλων ο Νικολαϊδης στον Δημητρέλο.

Από την πλευρά του ο νυν πρόεδρος της ΠΑΕ έκανε λόγο για κοινή προσπάθεια, ενώ ενημέρωσε τον Ντέμη Νικολαϊδη για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή η διοίκηση, όπως η αδειοδότηση από την Ουέφα, αλλά και οι πληρωμές στο προσωπικό.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ έχει ήδη συγκεντρώσει ένα αρχικό ποσό, με το οποίο θα προσπαθήσει τις επόμενες μέρες να δώσει λύση στα άμεσα προβλήματα που ταλανίζουν την ΠΑΕ, το οποίο όμως σε καμία περίπτωση δε φτάνει για να καλυφθούν όλες οι υποχρεώσεις.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.