Οικονομική…ανάσα λόγω Euro

Οι κλήσεις των τριών διεθνών ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού στην αποστολή της Εθνικής μας ομάδας για την τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, θα αποφέρει και ένα ιδιαίτερα σημαντικό ποσό στα ταμεία του Τριφυλλιού.

Οι κλήσεις των τριών διεθνών ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού στην αποστολή της Εθνικής μας ομάδας για την τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, θα αποφέρει και ένα ιδιαίτερα σημαντικό ποσό στα ταμεία του Τριφυλλιού. Ο Γιώργος Καραγκούνης, ο Κώστας Κατσουράνης και ο Σωτήρης Νίνης είναι στις επιλογές του Φερνάντο Σάντος για το Euro και οι Πράσινοι θα αποζημιωθούν τουλάχιστον με 630.000 ευρώ από την ΟΥΕΦΑ για τη συμμετοχή των ποδοσφαιριστών του συλλόγου σε αυτή τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου.

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου αποζημιώνει κάθε σύλλογο που έχει διεθνή στο Euro με 7.500 ευρώ για κάθε ημέρα απουσίας. Έτσι οι Πράσινοι μονάχα από τις υποχρεώσεις της Γαλανόλευκης στους ομίλους, θα εισπράξουν για κάθε ποδοσφαιριστή τους 210.000 ευρώ, ποσό το οποίο μπορεί να γίνει ακόμα μεγαλύτερο, σε περίπτωση πρόκρισης της Εθνικής ομάδας στην επόμενη φάση και θα καταβληθεί μετά το τέλος της διοργάνωσης, δίνοντας στο Τριφύλλι βαθιά οικονομική…ανάσα.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.