Εκαναν δοκιμές Μανίκας-Παράσχος

Την ευκαιρία να δοκιμάσουν διάφορους παίκτες είχαν οι προπονητές του Πανιωνίου και του Λεβαδειακού, σε φιλικό που έγινε στη Νέα Σμύρνη και το οποίο πήραν οι Βοιωτοί με 3-0.

Την ευκαιρία να δοκιμάσουν διάφορους παίκτες είχαν οι προπονητές του Πανιωνίου και του Λεβαδειακού, σε φιλικό που έγινε στη Νέα Σμύρνη και το οποίο πήραν οι Βοιωτοί με 3-0. Ειδικά ο Αντώνης Μανίκας, παρέταξε τον Πανιώνιο με νεαρούς παίκτες και είναι χαρακτηριστικό ότι ο μοναδικός βασικός ήταν ο Σάμαρης.

Μάλιστα χρησιμοποίησε και αρκετούς υπό δοκιμή ποδοσφαιριστές, τους οποίους και θα έχει την ευκαιρία να δει πάλι στα φιλικά με την Κόρινθο και τον Φωστήρα που θα γίνουν μέχρι το τέλος του μήνα. Από την άλλη πλευρά παίκτες δοκίμασε και ο Γιώργος Παράσχος.

Στο 18′ ο Παπαδόπουλος κέρδισε πέναλτι από τον Σαμαρόπουλο, το οποίο το εκτέλεσε ο ίδιος, αλλά ήταν άστοχος καθώς έστειλε την μπάλα άουτ.
Ο επιθετικός του Λεβαδειακού στάθηκε πιο τυχερός όμως στο 28′ όταν με σουτ έκανε το 0-1. Στο 59′ ο Ζαουί έγραψε το 0-2 και στο 84′ ο Βασιλείου διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Πανιώνιος: Ανέστης, Κούρντι, Κούρος, Αυλωνίτης, Σαμαρόπουλος, Κλης, Σάμαρης, Μπούζας, Σμυρλής, Δρόσος, Σταματής.

Επαιξαν και οι: Οκόγιε, Γκέζος, Ντούνης, Βλάχος, Μακαρωνάς, Τσουβαλτσίδης, Σπυρόπουλος και οι υπό δοκιμή: Καλδέλης, Λαμπρόπουλος, Λάμπρου, Τσιατούχας, Τοπούζης, Καλογέρης, Κλωναρής, Καρβούνης.

Λεβαδειακός: Στρατηλάτης, Μαχαίρας, Κουτσόπουλος, Ιωάννου, Κόρμπος, Βιάνα, Ζαουί, Κοιλιάρας, Παπαδόπουλος, Μιλικάγκιεβιτς (υπό δοκιμή).

Επαιξαν και οι: Πασχαλάκης, Μπουντόπουλος, Κοτίτσας, Βασιλείου, Μανό, Νάστος (υπό δοκιμή), Ζησόπουλος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.