Aγοράζει τον Βιάνα από τον Ολυμπιακό

Την απόκτηση των δικαιωμάτων του Μπρούνο Βιάνα από τον Ολυμπιακό, δρομολογεί η Μπράγκα, καθώς ο νεαρός Βραζιλιάνος στόπερ αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Την απόκτηση των δικαιωμάτων του Μπρούνο Βιάνα από τον Ολυμπιακό, δρομολογεί η Μπράγκα, καθώς ο νεαρός Βραζιλιάνος στόπερ αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Έχει συμπληρώσει 27 συμμετοχές με την ομάδα της Πορτογαλίας, πετυχαίνοντας 4 γκολ και έχοντας μία ασίστ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Πορτογαλία, η Μπράγκα θα καταβάλει 3 εκατομμύρια ευρώ στον Ολυμπιακό, όπως προβλέπεται στο συμβόλαιο του δανεισμού του, προκειμένου να αποκτήσει τα δικαιώματά του.

«Η αλήθεια είναι ότι πολλές ομάδες κοιτάζουν τους παίκτες της Μπράγκα. Προσωπικά αναγκάζομαι να επιλέξω μόνο 11 για κάθε ματς, αλλά πιστεύω σε όλους», δήλωσε ο προπονητής της Μπράγκα, Άμπελ Φερέιρα και εν συνεχεία αναφέρθηκε και στον Βιάνα: «Νομίζω ότι θα είναι πολύ καλό να ενεργοποιήσουμε την οψιόν αγοράς του. Είναι παίκτης υψηλού επιπέδου και πολύ ποιοτικός. Πάντως, ακόμα δεν έχει γίνει».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.