Αμφίβολος για τελικό ο Γιαννούλης

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Κώστα Γιαννούλη στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος καθώς οι εξετάσεις έδειξαν μικρή θλάση που μειώνει σημαντικά τις πιθανίτητες του να αγωνιστεί στις 28 Απριλίου.

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Κώστα Γιαννούλη στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος καθώς οι εξετάσεις έδειξαν μικρή θλάση που μειώνει σημαντικά τις πιθανίτητες του να αγωνιστεί στις 28 Απριλίου.

Ο Κώστας Γιαννούλης διανύει φέτος την καλύτερη και πιο γεμάτη σεζόν της καριέρας του, έχοντας ήδη αγωνιστεί μία φορά με το εθνόσημο στο στήθος και κάνοντας εκπληκτική χρονιά με τον Ατρόμητο. Ωστόσο λίγες μέρες πριν τον μεγάλο τελικό του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό ο αριστερός μπακ των Περιστεριωτών κρίνεται αμφιβολος.

Ο νεαρός αμυντικός τραυματίστηκε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ ύστερα από ένα σπριντ που έκανε καθώς τραβήχτηκε ο αριστερός του δικέφαλος.Ενώ χθες οι εκτιμήσεις δεν του έδιναν πιθανότητες να αγωνιστεί στον τελικό, μετά την μαγνητική τομογραφία που έκανε σήμερα, τα αποτελέσματα έδειξαν μία μικρή θλάση στο σημείο που ναι μεν δεν είναι απαγορευτική για τη συμμετοχή του στον τελικό, ωστόσο αναμένεται να χάσει κάποιες προπονήσεις προετοιμασίας ενόψει του μεγάλου αγώνα.

Τα πάντα αναμένεται να εξαρτηθούν στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, καθώς ήδη ξεκίνησε πυρετώδη αποθεραπεία που θα ακολουθήσει τις προσεχείς μέρες. Αν πάρει το 100% από το ιατρικό επιτελείο μέχρι της Τρίτη, τότε θα είναι σε θέση να αγωνιστεί. Ωστόσο ο Γιώργος Δώνης δεν θα χρησιμοποιήσει κάποιον ποδοσφαιριστή του που δεν είναι απόλυτα έτοιμος για να ανταπεξέλθει στην κρισιμότητα ενός τόσο ιστορικού αγώνα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.