Να εξαντλήσουν τις πιθανότητες θέλουν στο Αγρίνιο

Ο Παναιτωλικός βρίσκεται σε δύσκολη θέση αναφορικά με την παραμονή του στην κατηγορία, όμως κανείς στις τάξεις της ομάδας δεν φαίνεται να έχει παρατήσει τα... όπλα.

Ο Παναιτωλικός βρίσκεται σε δύσκολη θέση αναφορικά με την παραμονή του στην κατηγορία, όμως κανείς στις τάξεις της ομάδας δεν φαίνεται να έχει παρατήσει τα… όπλα. Το αντίθετο μάλιστα, καθώς άπαντες κάνουν λόγο για προσπάθεια συγκομιδής έξι βαθμών στα δύο τελευταία παιχνίδια, προκειμένου να γίνει στο τέλος το ταμείο.

Βέβαια το να κάνει η ομάδα του Αγρινίου δύο νίκες στα ματς με τον Αρη (εντός) και τον Παναθηναϊκό (εκτός), φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο, εάν όχι αδύνατο, όμως φαίνειται πως η ρήση “όσο ζούμε ελπίζουμε” είναι και αυτή που κυριαρχεί αυτή τη στιγμή στο στρατόπεδο της ομάδας.

Ο προπονητής Γιάννης Νταλακούρας συνεχίζει την προετοιμασία των παικτών για το ματς της Τετάρτης με τον Αρη. Ο Κουτρομάνος δεν προπονήθηκε τη Δευτέρα και φαίνεται πως έχει ελάχιστες πιθανότητες για να είναι στην διάθεσή του, όμως τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν την Τρίτη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.