«Θέλουμε και το σεντόνι… »

Μεθυσμένη πολιτεία το Περιστέρι και αποθεωτική υποδοχή της αποστολής του Ατρόμητου στο Μαζαράκη.

Ο Ατρόμητος ζει τις κορυφαίες στιγμές της ιστορίας του και οι φίλοι του βλέπουν τα όνειρά τους να γίνονται πραγματικότητα. Οι «κυανόλευκοι» προκρίθηκαν στον τελικό του Κυπέλλου για δεύτερη διαδοχική σεζόν και εξασφάλισαν τη δεύτερη ευρωπαϊκή τους παρουσία μετά το 2006/07. Από το τελευταία σφύριγμα του Κάκου στην Τρίπολη έχουν ακολουθήσει γεγονότα, που θα μείνουν βαθιά χαραγμένα στη μνήμη κάθε Περιστεριώτη.

Η Εθνική οδός γέμισε με αυτοκίνητα στολισμένα με κασκόλ στα χρώματα του Ατρόμητου, ενώ το πούλμαν με την αποστολή έγινε… αντικείμενο λατρείας. Το πρώτο ραντεβού των παικτών με τους φίλους της ομάδας έγινε στα διόδια της Ελευσίνας, όπου οι μεν υποδέχθηκαν τους δε σαν ήρωες και τους συνόδευσαν με κόρνες και πανηγυρισμούς μέχρι τις προπονητικές εγκαταστάσεις στου Μαζαράκη.

Εκεί, το Πάσχα… ήρθε λίγο νωρίτερα. Καπνογόνα και βεγγαλικά έκαναν τη νύχτα μέρα με 600-700 άτομα όλων των ηλικιών να αποθεώνουν τους παίκτες, τον προπονητή και τον πρόεδρο της ομάδας. Αρκετά συνθήματα ακούστηκαν, αλλά αυτό που δείχνει την… κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι φίλοι του Ατρόμητου είναι ένα: «Έκανες ομάδα που κ… Γιώργο Δώνη, Γιώργο Δώνη, μα το όνειρο δεν τελειώνει, θέλουμε και το σεντόνι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.