Αισιοδοξία για Βαλβέρδε

Στον Ολυμπιακό υπάρχει σιγουριά ότι ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα ανανεώσει το συμβόλαιό του παρά τις Σειρήνες που ακούγονται στα αυτιά του από την Ισπανία.

Στον Ολυμπιακό υπάρχει σιγουριά ότι ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα ανανεώσει το συμβόλαιό του παρά τις Σειρήνες που ακούγονται στα αυτιά του από την Ισπανία. Ο Βάσκος τεχνικός βρίσκεται από χθες στην πατρίδα του. Την ίδια ώρα δημοσιεύματα αναφέρουν πως ενδιαφέρονται για αυτόν Μπαρτσελόνα, Αθλέτικ Μπιλμπάο και Ατλέτικο Μαδρίτης!

Ο ίδιος δεν τα σχολιάζει και είναι συγκεντρωμένος στη δουλειά του στον Ολυμπιακό. Γεγονός που κάνει τους διοικούντες να αισιοδοξούν ότι οι δρόμοι τους δεν θα χωρίσουν το καλοκαίρι. «Σχεδιάζει και μιλάει σαν να είναι προπονητής και του χρόνου», λένε στον Πειραιά.
 
Και προσθέτουν: «Προγραμματίζει τη νέα σεζόν, λες και θα είναι ο ίδιος προπονητής του Ολυμπιακού. Από θέματα προετοιμασίας μέχρι θέματα δανεικών ποδοσφαιριστών». Στο θέμα Βαλβέρδε όλα θα ξεκαθαρίσουν στο τέλος της σεζόν όταν και θα γίνει η συζήτηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.