Ο τελευταίος …χορός

Το παιχνίδι με την Ξάνθη είναι διαφορετικό για αρκετούς στο "στρατόπεδο" του Παναθηναϊκού.

Το παιχνίδι με την Ξάνθη είναι διαφορετικό για αρκετούς στο “στρατόπεδο” του Παναθηναϊκού. Τελευταίο ματς με το Τριφύλλι στο στήθος για τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο, ο οποίος σε λίγες εβδομάδες θα είναι παίκτης της Μπενφίκα. “Αυλαία” με τα Πράσινα και για τον Γκιγιέρμο Μολίνς, καθώς ο Σουηδός ανακοίνωσε την απόφαση αποχώρησης. Ισως να είναι το φινάλε μιας όμορφης και δύσκολης διαδρομής για τον Ρόμπιν Λουντ, τον Χρήστο Δώνη ή τον Μαρίνο Ουζουνίδη, καθώς τα συμβόλαια τους ολοκληρώνονται σε λίγες εβδομάδες. 

Παράλληλα είναι και το τέλος του …εφιάλτη που έζησαν εφέτος οι Πράσινοι και ο στόχος του προπονητή και των παικτών του είναι να αποχαιρετήσουν τον κόσμο του Παναθηναϊκού με το κεφάλι ψηλά. Με αξιοπρέπεια. Με μια νίκη. 

Οι τιμωρημένοι Ινσούα και Μουνιέ δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής, τραυματίες είναι οι Κουρμπέλης και Άλτμαν, ο Κουλιμπαλί έχει επιλέξει να μείνει εκτός ομάδας, ενώ στην αποστολή του Τριφυλλιού για το παιχνίδι με την Ξάνθη βρίσκονται αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές από την Κ20 του συλλόγου. 

Η πιθανή ενδεκάδα του Παναθηναϊκού για το ματς με την Ξάνθη: Βλαχοδήμος, Οικονόμου, Ευαγγέλου, Κολοβέτσιος, Γιόχανσον, Κάτσε, Τζανδάρης, Μυστακίδης, Λουντ (Χατζηγιοβάνης), Δώνης και Λουτσιάνο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.