Το μυαλό στον Αστέρα

Οι πανηγυρισμοί στον Ατρόμητο ήταν. μικρής διάρκειας, καθώς οι «κυανόλευκοι» έχουν στρέψει ήδη την προσοχή τους στον επόμενο αγώνα.

Οι πανηγυρισμοί στον Ατρόμητο ήταν. μικρής διάρκειας, καθώς οι «κυανόλευκοι» έχουν στρέψει ήδη την προσοχή τους στον επόμενο αγώνα. Οι Περιστεριώτες ξέρουν ότι για να διατηρηθεί ψηλά η σημαία, πρέπει να μείνουν κάτω τα κεφάλια και το μυαλό τους βρίσκεται πλέον μόνο στο παιχνίδι της Κυριακής (29/1) με τον Αστέρα Τρίπολης για τη 19η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Στόχος, φυσικά, είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών, που θα διατηρήσουν την ομάδα σε θέση ισχύος στη «μάχη» των πλέι οφ. Η προετοιμασία για το ματς με τους Αρκάδες ξεκίνησε από την Πέμπτη, με όσους παίκτες αγωνίστηκαν στην Τούμπα να κάνουν αποθεραπεία και τους υπόλοιπους να ακολουθούν κανονική προπόνηση.

Μάλιστα, μετά το τέλος της προπόνησης, ο Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε και την αποστολή για το παιχνίδι με τον Αστέρα, η οποία αποτελείται από τους Ιτάνζ, Ράντμαν, Οικονόμου, Νάστο, Τόμας, Σκόνδρα, Γιαννούλη, Καραμάνο, Καραγκούνη, Σφακιανάκη, Τάτο, Δημούτσο, Μπρίτο, Επστάιν, Μήτρογλου, Γκαρσία, Αναστασάκο, Φυτανίδη και Μπάλλα.

* Το πρωί της Παρασκευής (27/1) αντιπροσωπεία της ομάδας, αποτελούμενη από τους Μπέλιτς, Ράντμαν και Καραγκιολίδη, θα βρεθεί στο 16ο Γυμνασίο Περιστερίου για να μοιράσει εισιτήρια και να δώσει δώρα στους μικρούς φίλους του Ατρόμητου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.