Ιταλοί και Γερμανοί για Μάκο

Ιταλική ομάδα έχει καταθέσει επίσημη πρόταση για να αποκτήσει ελεύθερο τον Γρηγόρη Μάκο, ενώ οι εκπρόσωποί του συζητούν και με σύλλογο από τη Γερμανία, ο οποίος προτίθεται να "χτυπήσει" επίσημα την ...πόρτα της ΠΑΕ.

Ιταλική ομάδα έχει καταθέσει επίσημη πρόταση για να αποκτήσει ελεύθερο τον Γρηγόρη Μάκο, ενώ οι εκπρόσωποί του συζητούν και με σύλλογο από τη Γερμανία, ο οποίος προτίθεται να “χτυπήσει” επίσημα την …πόρτα της ΠΑΕ.

Ο Γρηγόρης Μάκος αποτελεί τον έναν απ’ τους τρεις ποδοσφαιριστές (Μανωλάς και Λεονάρντο οι άλλοι δύο), στους οποίους ποντάρει η διοίκηση της ΑΕΚ ότι θα φέρουν άμεσα πρόταση από ομάδα του εξωτερικού και κατ’ επέκταση χρήματα στο ταμείο. Ο ίδιος ο διεθνής μέσος δεν παίρνει θέση για το συγκεκριμένο θέμα και προτιμά να παραμένει αφοσιωμένος στα αγωνιστικά του καθήκοντα. Σύμφωνα πάντως με τις πληροφορίες του novasports, ομάδα από την Ιταλία έχει ήδη προσεγγίσει τον εκπρόσωπο του και μάλιστα του έχει καταθέσει επίσημη πρόταση για να τον αποκτήσει, μόνο όμως στην περίπτωση που μείνει ελεύθερος από την Ένωση, αφού οι “γείτονες” δεν είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν την ΑΕΚ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο ατζέντης του Μάκου βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις και με ομάδα από τη Γερμανία (δεν είναι η Βέρντερ Βρέμης που  ενδιαφέρθηκε το καλοκαίρι), η οποία όμως, αν πρώτα καταλήξει σε συμφωνία με τον παίκτη, μέχρι το τέλος του μήνα προτίθεται να καταθέσει επίσημη πρόταση προς την ΠΑΕ για να τον αποκτήσει είτε με κανονική μεταγραφή, είτε με δανεισμό ως το καλοκαίρι και οψιόν αγοράς. Αυτό αποτελεί και επιθυμία τόσο του Γρηγόρη Μάκου, όσο και του εκπροσώπου του, αφού κατανοούν ότι ο παίκτης αποτελεί σημαντικό περιουσιακό στοιχείο της ομάδας και σε καμία περίπτωση δε θέλουν η ΑΕΚ να βγει ζημιωμένη από μια τέτοια κίνηση.

* Ο Νίκος Νοτιάς φέρεται να έχει ήδη ενημερώσει τον Σταύρο Αδαμίδη ότι προτίθεται να δώσει κανονικά το παρών στη συνάντηση της 29ης Ιανουαρίου, μετά την πρόταση – πρόσκληση του Μιχάλη Τροχανά για τη σωτηρία της ΠΑΕ ΑΕΚ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.