Μασάδο: «Ανοίγω νέους ορίζοντες» (vid)

Την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη στην Ελλάδα, παραχώρησε στη NOVA , ο νέος προπονητής του Αρη, Μανουέλ Μασάδο.

Την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη στην Ελλάδα, παραχώρησε στη NOVA , ο νέος προπονητής του Αρη, Μανουέλ Μασάδο. Ο τελευταίος, αρχικά «ξετύλιξε» τις πρώτες του εντυπώσεις από το νέο του περιβάλλον: « Είναι θετικές οι εντυπώσεις μου, ειδικά στο αγωνιστικό κομμάτι με το οποίο έχω ήδη έρθει σε αρκετή επαφή, καθώς παρακολούθησα τα δύο παιχνίδια με τον Ατρόμητο στην Αθήνα. Οι παίκτες προσπάθησαν να έχουν καλή αγωνιστική συμπεριφορά και αυτό που με χαροποιεί είναι ότι διαπιστώθηκε προοδευτικά μια βελτίωση απ΄ το παιχνίδι του κυπέλλου μέχρι το παιχνίδι του πρωταθλήματος».


Ο Πορτογάλος τεχνικός βγαίνει για πρώτη φορά από τα σύνορα της χώρας του, για λογαριασμό του Αρη! Να, γιατί το αποφάσισε: « Εχω ήδη αρκετά χρόνια που δουλεύω σαν προπονητής, βέβαια μέσα στη χώρα μου, αλλά έχω 30 χρόνια καριέρας σαν προπονητής. Όταν πήγα σε κάποιες ομάδες μικρομεσαίες στη Πορτογαλία και είχαμε να πετύχουμε σημαντικούς στόχους, όπως στη Νασιονάλ Μαδέϊρα, στη Μπράγκα και στη Γκιμαράες, τους πετύχαμε. Κατάφερα με αυτές τις ομάδες να πετύχω έξι ευρωπαϊκές προκρίσεις και υπήρχαν οι δυνατότητες να συνεργαστώ και με μεγαλύτερες ομάδες όπως η Μπενφίκα, η Πόρτο και η Σπόρτιγκ. Αποφάσισα όμως ν΄ ανοίξω νέους ορίζοντες, εκτός της χώρας μου, για να αποδείξω την προπονητική μου ικανότητα και εκτός Πορτογαλίας».


Ενας από τους ανθρώπους που γνωρίζουν πολύ καλά τον Μανουέλ Μασάδο, είναι ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ζεσουάλδο Φερέϊρα, ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια: « Τον ευχαριστώ πάρα πολύ γιατί είναι όμορφο να τ΄ ακούς από έναν  πολύ καλό προπονητή με τον οποίο διατηρούμε φιλικές σχέσεις. Εύχομαι, λοιπόν, τα πράγματα να πάνε όπως είπε ο κ. Φερέϊρα, γιατί ήρθα να δουλέψω και να πραγματοποιήσω τους στόχους που έχουμε θέσει στον Αρη».


Ο κ. Μασάδο θα καθίσει για πρώτη φορά στον κιτρινόμαυρο πάγκο, την προσεχή Τετάρτη, στη Λιβαδειά: « Δεν είχα τη δυνατότητα να παρακολουθήσω πάρα πολύ τον αντίπαλο, βρίσκομαι όμως σε αυτή τη διαδικασία και σίγουρα μέχρι την Τρίτη θα έχουμε συλλέξει αρκετές πληροφορίες. Επομένως δεν θέλω να πω συγκεκριμένα πράγματα γι αυτό το ματς. Πάντως όπως και να ΄χει ο στόχος είναι η νίκη».


Οσο για τις αγωνιστικές προτεραιότητες που θέτει με βάση και την εικόνα που αποκόμισε από τα δύο παιχνίδια με τον Ατρόμητο; « Πρέπει να διατηρήσουμε μια τάξη απ΄ τα θετικά πράγματα τα οποία είδαμε στην Αθήνα, όπως π.χ τη μαχητικότητα».

Ο κ. Μασάδο στέλνει το δικό του μήνυμα στους φιλάθλους του Αρη: « Επειδή έχω πάρει κάποιες πληροφορίες και στηρίζουν πολύ ένθερμα την ομάδα, το μήνυμά μου είναι να συνεχίζουν να κάνουν το ίδιο και να έρχονται στο γήπεδο και να ξέρουν πως αν ήμαστε όλοι μαζί ενωμένοι, θα μπορέσουμε να κάνουμε πραγματικότητα την επίτευξη των στόχων μας. Και να ξέρουν και κάτι ακόμη. Πως δεν θα υπάρξει ποτέ έλλειψη δουλειάς, πειθαρχίας και αγωνιστικότητας, ακόμη κι όταν τα πράγματα δεν έρχονται όπως τα θέλουμε».                           


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.