Φυτανίδης: “Μια ομάδα μόνος του ο Μήτρογλου”

"Κουιζάκι!!! Επιθετικός, που βάζει γκολ, όποτε θέλει!!! και όπως θέλει!!!" Η φράση αυτή ανήκει στον Σωκράτη Φυτανίδη, ο οποίος την ανήρτησε στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης...

“Κουιζάκι!!! Επιθετικός, που βάζει γκολ, όποτε θέλει!!! και όπως θέλει!!!” Η φράση αυτή ανήκει στον Σωκράτη Φυτανίδη, ο οποίος την ανήρτησε στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης που διατηρεί, θέλοντας να αποθεώσει τον συμπαίκτη του Κώστα Μήτρογλου για το γκολ που έβαλε και χάρισε την πρόκριση στον Ατρόμητο.


Όπως καταλαβαίνετε το προφίλ του πολιορκήθηκε από φίλους του προσωπικούς αλλά και από φίλους του Ατρόμητου που έσπευσαν να αποθεώσουν τον Κώστα Μήτρογλου αλλά και τον ίδιο για το γκολ της ισοφάρισης. Ο Φυτανίδης είχε να σκοράρει από πρόπερσι σε ένα ματς του Αστέρα Τρίπολης με τον Πανθρακικό.


Ο ίδιος ο αμυντικός του Ατρόμητου εξήρε την αξία του Μήτρογλου σε σχόλια που ακολούθησαν γράφοντας χαρακτηριστικά: Μήτρογλου….. μια ομάδα μόνος του είναι το παλικάρι! Ενώ σε άλλο σχόλιο του έγραψε “Είναι από άλλο πλανήτη φίλε! Για πολλά κιλά μπάλα λέμε!


Όλα αυτά καταδεικνύουν το κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια του Ατρόμητου που πραγματικά θυμίζουν μια οικογένεια. Και όπως σε κάθε οικογένεια έτσι και σε αυτήν δε λείπουν οι παρεξηγήσεις (βλ. περιστατικό Μήτρογλου-Τάτου). Ωστόσο πιο σημαντικό είναι μέσα από αυτές τις να γίνονται αντιληπτά τα λάθη του καθενός και ο Μήτρογλου το κατάλαβε αμέσως λέγοντας στα αποδυτήρια: “Τι μ…ίες κάνω καμιά φορά”. Ενώ και στην επίτευξη του 2-1 πανηγυρίζει γονατιστός περιμένοντας τον Τάτο για να του ζητήσει συγγνώμη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.