Οικονόμου: «Όσο ψηλότερα γίνεται»

Πεπεισμένος πως ο Ατρόμητος μπορεί να φτάσει αρκετά ψηλά σε πρωτάθλημα και κύπελλο Ελλάδος, εμφανίστηκε ο Βαγγέλης Οικονόμου.

Πεπεισμένος πως ο Ατρόμητος μπορεί να φτάσει αρκετά ψηλά σε πρωτάθλημα και κύπελλο Ελλάδος, εμφανίστηκε ο Βαγγέλης Οικονόμου. Ο νεαρός αμυντικός της ομάδας του Περιστερίου αναφέρθηκε στην πρόκριση της ομάδας του στα προημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος, μετά τη νίκη 2-1 επί του Άρη, καθώς επίσης και στο ρόστερ της ομάδας του. Ο Οικονόμου μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Novasports FM». Αναλυτικά δήλωσε:

Για τους στόχους του Ατρομήτου
«Μπορούμε να τα πάμε καλά στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας. Έχουμε πολύ καλή ομάδα και ποιοτικούς παίκτες, οι οποίοι μπορούν να πετύχουν σημαντικά πράγματα. Έχουμε δύο ενδεκάδες, οι οποίες μπορούν να ανταπεξέλθουν πολύ καλά και στις δύο διοργανώσεις. Δηλαδή, μπορούν όλοι οι παίκτες να συνεισφέρουν το ίδιο, άσχετα αν λείπουν κάποιοι. Υπάρχουν κάποια παιδιά που επέστρεψαν από τραυματισμούς (όπως ο Καραγκούνης), αλλά έπαιξαν καλά και πήραμε την πρόκριση για την επόμενη φάση της διοργάνωσης».

Για την εικόνα του ματς
«Η αλήθεια είναι ότι δεν ξεκινήσαμε καλά, αν και δουλέψαμε αρκετά όλη την εβδομάδα. Στη συνέχεια, ανεβάσαμε την απόδοσή μας και πετύχαμε το γκολ της νίκης με τον Κώστα Μήτρογλου. Ρισκάραμε και έπρεπε να ανοιχθούμε για να μπορέσουμε να ισοφαρίσουμε. Καταφέραμε να νικήσουμε και όλα πήγαν καλά. Οι αλλαγές που μπήκαν βοήθησαν πολύ την ομάδα μας. Προσπαθήσαμε να παίξουμε επιθετικά και μας βγήκε. Έτσι, πετύχαμε τα δύο γκολ. Έτσι όπως πήγε το παιχνίδι όλα ήρθαν θετικά για την ομάδα. Μάς έλεγε ο προπονητής ό,τι μπορούμε να κάνουμε ό,τι θέλουμε στο γήπεδο, αρκεί να μας επιτρέπουν οι καταστάσεις να ανεβούμε και να αφήσουμε τις θέσεις μας».

Για τον «τσακωμό» Τάτου-Μήτρογλου
«Ό,τι έγινε, έγινε πάνω στην ένταση του παιχνιδιού για να μπορέσουμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα για το καλό της ομάδας. Είναι κολλητοί αυτοί οι δύο και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ανάμεσά τους».

Για το παιχνίδι του Άρη για το πρωτάθλημα
«Θα είναι διαφορετικά τα πράγματα από τη δική μας πλευρά και από εκείνη του Άρη. Εμείς θα προσπαθήσουμε να μπούμε δυνατά στο παιχνίδι. Χθες μετά τα είκοσι λεπτά μπήκαμε δυνατά στο παιχνίδι και προσπαθήσαμε για να πάρουμε τη νίκη».

Για το «ελληνικό» ρόστερ του Ατρομήτου
«Δεν συνηθίζεται κάτι τέτοιο στην Ελλάδα. Όταν είχα έρθει στον Ατρόμητο, είχα δηλώσει ότι ο κ. Δώνης πιστεύει τους Έλληνες και τους νεαρούς ποδοσφαιριστές. Αυτός είναι ο λόγος που ήρθα. Εμείς ανταποδώσαμε την εμπιστοσύνη που δείχνει στα πρόσωπά μας»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.