Δώνης: «Συμβαίνουν αυτά στις ομάδες»

Καθησυχαστικός εμφανίστηκε ο Γιώργος Δώνης, σχετικά με την αψιμαχία των Μήτρογλου και Τάτου στο ματς με τον Άρη.

Καθησυχαστικός εμφανίστηκε ο Γιώργος Δώνης, σχετικά με την αψιμαχία των Μήτρογλου και Τάτου στο ματς με τον Άρη. Ο Έλληνας τεχνικός εμφανίστηκε ικανοποιημένος με την πρόκριση στα προημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος, ενώ αναφέρθηκε και στην ανατροπή του αγώνα του Περιστερίου, που έδωσε στην ομάδα του το εισιτήριο της πρόκρισης. Ο Δώνης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra FM».

Αρχικά, δήλωσε: «Δεν κοίταζα το περιστατικό. Με ενημέρωσαν οι συνεργάτες μου. Σαν εικόνα δεν αρέσει σε κανέναν, κυρίως όταν γνωρίζεις το κλίμα και τις σχέσεις των δύο παικτών. Μπορούμε να το πούμε πιο άνετα, ότι όταν μπήκε ο Κώστας στα αποδυτήρια είπε: «δεν μπορώ να καταλάβω τον εαυτό μου, τι μαλ… κάνω». Ζήτησε συγνώμη από όλους και γονατιστός από τον Ανδρέα. Κάνει λάθος για τον ίδιο τον εαυτό του. Έπρεπε να ασχολούνται σήμερα με την ποιότητα και το ταλέντο του, παρά τη βλακεία αντίδραση που είχε. Είναι σημαντικό ότι συνειδητοποιεί αμέσως ότι κάνει λάθος. Αυτό που λέω στους παίκτες είναι ότι όλοι ξέρουμε τον χαρακτήρα του άλλου στα αποδυτήρια. Ακόμα και αυτός που αντιδρά λανθασμένα, δεν πρέπει ο άλλος να ξεφύγει. Μετά ο προπονητής θα πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Η αντίδραση του Τάτου είναι εκπληκτική, γιατί βάζει την ομάδα πάνω από όλα. Αντέδρασε πολύ ώριμα».

Στην συνέχεια συμπλήρωσε: «Η αποτελεσματικότητα είναι κομμάτι που εξαρτάται από την ποιότητα. Όταν η μπάλα φτάσει στην περιοχή, πρέπει να υπάρχουν κατάλληλοι παίκτες. Σε σχέση με πέρυσι είχαμε μαζί με τον Ολυμπιακό τις περισσότερες τελικές και δεν σκοράραμε, φέτος με λιγότερες, είμαστε πιο αποτελεσματικοί. Με εξαίρεση το 15λεπτο, ισορροπήσαμε το ματς και ξεκινήσαμε με γκολ από τα αποδυτήρια. Μας έτυχε και με τον Πανιώνιο αυτό και το γυρίσαμε και εκεί. Έδειχνε ότι έχουμε πολλές πιθανότητες να αλλάξουμε το ματς και τα καταφέραμε».

Επίσης, ο Έλληνας τεχνικός τόνισε για τους στόχους της ομάδας του στο κύπελλο Ελλάδος: «Μου αρέσει το Κύπελλο πολύ, γιατί είναι κάτι το οποίο και στην Λάρισα, έλεγα ότι οι ομάδες που δεν έχουν τη δυνατότητα να πάρουν το πρωτάθλημα, μπορούν να διεκδικήσουν έναν τίτλο μέσα από το Κύπελλο. Σε ένα ματς μπορεί να γίνουν τα πάντα. Είναι σημαντικό που είμαστε πάλι στους «8», θα παίξει ρόλο η κλήρωση, περιμένουμε να δούμε τον αντίπαλό μας. Δεν κοιτάμε μόνο το αποτέλεσμα. Κάνουμε πρωταθλητισμό. Εξελίσσουμε παίκτες, υπάρχουν πολλοί Έλληνες. Το θέμα είναι να αλλάξουμε τη νοοτροπία μας και να βλέπουμε την πραγματικότητα. Δεν μπορεί ο κόσμος να αξιολογεί καλύτερα τις καταστάσεις. Θα πρέπει να αξιολογούνται καλύτερα οι άνθρωποι που παράγουν έργο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.