Έμεινε Ατρόμητο ο Ρισβάνης

Στο Περιστέρι θα αγωνίζεται και την νέα σεζόν ο Σπύρος Ρισβάνης. Ο κεντρικός αμυντικός αποδέχθηκε την πρόταση του συλλόγου για νέο συμβόλαιο και για τα επόμενα τρία χρόνια θα φορά την φανέλα του Ατρόμητου.

Στο Περιστέρι θα αγωνίζεται και την νέα σεζόν ο Σπύρος Ρισβάνης. Ο κεντρικός αμυντικός αποδέχθηκε την πρόταση του συλλόγου για νέο συμβόλαιο και για τα επόμενα τρία χρόνια θα γίνει μόνιμος κάτοικος Περιστερίου.
Την περσινή σεζόν ο Ρισβάνης πραγματοποίησε 26 συμμετοχές στο πρωτάθλημα έχοντας μια ασίστ και πέντε συμμετοχές στο κύπελλο. Θα συνεχίσει να φορά την φανέλα με το νούμερο ”44”.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος:

Η  ΠΑΕ Ατρόμητος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του διεθνή αμυντικού Σπύρου Ρισβάνη μέχρι το 2021 με ελεύθερη μεταγραφή!

Ο Ρισβάνης που πραγματοποίησε ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα με τη φανέλα του Ατρομήτου, διακρίθηκε ως ένας από τους καλύτερους αμυντικούς της Superleague και κατάφερε να πετύχει την ύψιστη διάκριση αγωνιζόμενος με την Εθνική Ελλάδος για πρώτη φορά θα συνεχίσει να αποτελεί τον βράχο στο κέντρο της άμυνας.

Η συμφωνία με τον διεθνή Έλληνα αμυντικό ήταν από την αρχή του προγραμματισμού στο πρώτο πλάνο των ιθυνόντων της ομάδας μας και η τελική θετική έκβαση με την υπογραφή του συμβολαίου τριετούς διάρκειας, σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ παρουσία του τεχνικού διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου έφερε μεγάλη χαρά στις τάξεις του Ατρομήτου.



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.