“Δοξάστηκε” στο τέλος του 2011 (vid)

Πιο εύκολα απ' ότι δείχνει το τελικό 2-0, ο Αρης επικράτησε της Δόξας Δράμας και αποχαιρέτισε με νίκη το 2011. Δύσκολα τα πράγματα για τους Δραμινούς.

Πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό 2-0, ο Αρης επικράτησε της Δόξας Δράμας και αποχαιρέτισε με νίκη το 2011. Δύσκολα τα πράγματα για τους Δραμινούς.

Από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, ο Αρης έδειξε την διάθεσή του να πιέσει την άμυνα της Δόξας και να πετύχει το γκολ που θα έδιωχνε το άγχος από τους παίκτες του και θα έκανε το έργο τους κατά πολύ πιο εύκολο. Οι “κίτρινοι” επέβαλλαν πλήρως το ρυθμό τους, κόντρα στην πλέον αδύναμη ομάδα του πρωταθλήματος και τελικά κατάφεραν τον στόχο τους.

Μόλις στο 12′ κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ και από εκείνο το σημείο κι έπειτα έγιναν και οι απόλυτοι κυριάρχοι του αγωνιστικού χώρου. Η Δόξα δεν μπορούσε να αντιδράσει και περιορίστηκε στο να μην επιτρέψει να γίνουν εκ νέου επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία του Σερεμέτ.

Βέβαια, όσο περνούσε η ώρα, η ομάδα του Κατσαβάκη άρχισε να βγαίνει από το… καβούκι της και να προσπαθεί να δημιουργήσει με την σειρά της καταστάσεις μπροστά από την εστία του Βελλίδη. Είναι χαρακτηριστικό δε πως προς το τέλος του ημιχρόνου, οι τελικές προσπάθειες ήταν περισσότερες για την Δόξα, όμως γκολ δεν κατάφερε να σημειώσει.

Τελικά, όλο το ματς κρίθηκε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, όταν ο διαιτητής της αναμέτρησης έδειξε την κίτρινη κάρτα στον Κανακούδη. Ηταν η δεύτερη και οι “Μαυραετοί” υποχρεώθηκαν να παίξουν σε όλο το δεύτερο ημίχρονο με παίκτη λιγότερο.

Οι ήδη λιγοστές ελπίδες τους για την απόσπαση ενός θετικού αποτελέσματος, εξανεμίστηκαν μετά από αυτή την εξέλιξη, με αποτέλεσμα ο Αρης να έχει ακόμα πιο εύκολο έργο στην επανάληψη. Πάντως η ομάδα του Πομπίερζ, έδειξε για μία ακόμα φορά ότι έχει πρόβλημα και στην ανάπτυξη, αλλά και στην τελική προσπάθεια, καθώς δύσκολα φτάνει στο γκολ.

Κόντρα στην αδύναμη Δόξα, κατάφερε μεν να πετύχει και δεύτερο γκολ και να πάρει την άνετη νίκη, όμως θα πρέπει να γίνει πολύ δουλειά στον συγκεκριμένο τομέα, καθώς για τον Αρη από δω και πέρα κάθε παιχνίδι θα είναι “τελικός” εάν θέλει να διεκδηκήσει κάτι περισσότερο στο τέλος του πρωταθλήματος. Ομως με τέτοιες επιδόσεις στον τομέα του σκοραρίσματος δεν θα πρέπει στις τάξεις του να τρέφουν ελπίδες για κάτι πολύ καλό.

Γήπεδο: «Κλεάνθης Βικελίδης»

Άρης (Μίχαλ Πρόμπιερζ):
Βελλίδης, Καζναφέρης, Ντίκο, Λαζαρίδης, Μίσελ, Τόχα, Κατίδης, Νέτο, Ούμπιντες, Σολτάνι, Τσέζαρεκ.
Στον πάγκο: Γιακούποβιτς, Παπαζαχαρίας, Καπετάνος, Γιαννιώτας, Ακόστα, Οικονομόπουλος, Τριανταφυλλάκος.


Δόξα Δράμας (Μάκης Κατσαβάκης): Σέρεμετ, Τριποτσέρης, Βέρτζος, Λεάντρο, Βάντερσον, Κανακούδης, Λίμα, Σικαλιάς, Αμπουμπακάρι, Κουμπρόγλου, Αραβίδης.
Στον πάγκο: Ρόκα, Ρούτσης, Μπριλάκης, Κατσικογιάννης, Σοϊλέδης, Στεργιάνος, Γκαμπόρ.



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.