«Πεντακάθαρη νίκη του Πανιώνιου»

«Νίκη του Πανιώνιου» χαρακτήρισε την αδειοδότηση της ομάδας ο πρόεδρος Χρήστος Δάρας, τονίζοντας ότι οι «κυανέρυθροι» δεν φοβούνται τυχόν προσφυγές.

«Νίκη του Πανιώνιου» χαρακτήρισε την αδειοδότηση της ομάδας ο πρόεδρος Χρήστος Δάρας, τονίζοντας ότι οι «κυανέρυθροι» δεν φοβούνται τυχόν προσφυγές.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM:

Για την εξασφάλιση της άδειας
: «Ποτέ δεν έχει μπει σε πτωχευτικό κώδικα ο Πανιώνιος. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που μας σταθήκανε όλη τη χρονιά, όπως και τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο. Ο καθένας μπορεί να προσφύγει οπουδήποτε, είναι δικαίωμά του. Είναι νίκη όλου του Πανιώνιου, είναι πεντακάθαρη νίκη. Δεν αμφισβητείται νομικά από κανέναν αυτή η νίκη. Καμία αντίδραση δεν θα έχουμε εμείς, ας προσφύγουν όπου θέλουνε, Θα προσφύγουν επειδή έχουν εκτεθεί. Αυτό που ήταν να κάνουμε το κάναμε. 

Όλη τη χρονιά είχαμε χαμηλό προφίλ, έτσι θα κάνουμε και τώρα. Είναι μια διοικητική νίκη για τον Πανιώνιο. Ευχαριστώ όσους συμβάλλανε για αυτό το αποτέλεσμα. Το αποτέλεσμα το σημερινό ήταν το «εύγε» στην προσπάθεια που κάναμε όλον αυτόν τον καιρό. Είναι κάτι που το περίμενε χρόνια ο κόσμος και τώρα. Και μόνο που πέρυσι σωθήκαμε στο 101’ και φέτος ο κόσμος θα δει την ομάδα του στην Ευρώπη σε λίγο καιρό αυτό τα λέει όλα. Είμαι στην ΠΑΕ και ακούτε τι πανηγυρισμούς κάνουμε. Όλος ο κόσμος θα μας δει να βλέπουμε στην Ευρώπη». 

Για τις φιλοδοξίες με τις οποίες μπαίνει στα πλέι οφ:
«Πάντα έχει φιλοδοξίες και τώρα πολύ περισσότερο». 

Για το αν υπάρχει ενδιαφέρον για κάποιον παίκτη του Πανιωνίου:
«Μην με μπλέκεται με αυτά τώρα, αφήστε να το χαρούμε». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας