Θλάση ο Λάζαρος, επιστρέφει το 2019

Με θλάση στον προσαγωγό αποχώρησε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος από την προπόνηση της Παρασκευής και πιθανότατα χάνει τα επόμενα παιχνίδια του Ολυμπιακού έως το τέλος Δεκεμβρίου

Με θλάση στον προσαγωγό αποχώρησε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος από την προπόνηση της Παρασκευής και πιθανότατα χάνει τα επόμενα παιχνίδια του Ολυμπιακού έως το τέλος Δεκεμβρίου. Το Σάββατο θα υποβληθεί σε μαγνητική για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του.

Η απουσία του αποτελεί σοβαρό πρόβλημα για τον Πέδρο Μαρτίνς, καθώς τον προόριζε για την κορυφή της επίθεσης στον κυριακάτικο αγώνα του Περιστερίου με τον Ατρόμητο, λόγω της απουσίας του Χασάν. Ο Αιγύπτιος έχει υποβληθεί σε επέμβαση στο γόνατο και θα είναι και πάλι διαθέσιμος στις αρχές Ιανουαρίου.

Ετσι, κόντρα στον Ατρόμητο αναμένεται να χρησιμοποιηθεί ο Δημήτρης Μάνος στην κορυφή της επίθεσης, ενώ στην αποστολή θα συμπεριληφθεί ο Μιγκέλ Ανχελ Γκερέρο για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του στο γόνατο στη διάρκεια του αγώνα με την Ντουντελάνζ στο Λουξεμβούργο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.