Σάσα: «Σπίτι μου ο Άρης»

«Έμεινα στο σπίτι μου». Με αυτή την φράση άρχισε την γραπτή του δήλωση ο Λούκας Σάσα, λίγο μετά την οριστικοποίηση της ανανέωσης του συμβολαίου του με τον Άρη

Λίγα λεπτά μετά την οριστικοποίηση της ανανέωσης της συμφωνίας του Άρη με τον Λούκας Σάσα, ο Βραζιλιάνος έκανε την παρακάτω δήλωση:  

«Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα νέο συμβόλαιο με τον ΑΡΗ και θα μείνω στο σπίτι μου για άλλα τρία χρόνια. Έτσι νιώθω εδώ.

Τα δύο χρόνια που βρίσκομαι στην ομάδα είναι τα καλύτερα της καριέρας μου και ευελπιστώ ότι αυτά που θα ακολουθήσουν θα είναι ακόμη καλύτερα.

Υπόσχομαι ότι θα συνεχίσω να δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου, όπως κάνω από την πρώτη στιγμή, για να ανταποδώσω την αγάπη που εισέπραξα στον ΑΡΗ και τα επόμενα χρόνια όλοι μαζί να φέρουμε μια μεγάλη διάκριση στο σύλλογο. Έρχεται η ώρα του ΑΡΗ, αυτό το βλέπει φέτος όλη η Ελλάδα.

Εισέπραξα πολύ δυνατή αγάπη αυτά τα δύο χρόνια στον ΑΡΗ, από τους φιλάθλους και το club, κι αυτός ήταν ένας από τους λόγους που φτάσαμε εδώ. Θέλω, τέλος, να ευχαριστήσω και τον πρόεδρο της ΠΑΕ για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου».
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.