Ευρώπη: Πέντε οι αήττητες ομάδες

Μετά την πρώτη ήττα του Ολυμπιακού στη φετινή σεζόν, οι ευρωπαϊκές ομάδες που παραμένουν αήττητες στα πρωταθλήματά τους είναι πέντε.

Μετά την πρώτη ήττα του Ολυμπιακού στη φετινή σεζόν, οι ευρωπαϊκές ομάδες που παραμένουν αήττητες στα πρωταθλήματά τους είναι πέντε.

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν μέχρι χθες στη συγκεκριμένη λίστα καθώς δεν είχαν γνωρίσει την ήττα στη Σούπερ Λιγκ, όμως η νίκη του Παναθηναϊκού στο «αιώνιο» ντέρμπι σταμάτησε την επίδοση της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς στην 22η Αγωνιστική.

Έτσι, αήττητες παραμένουν πλέον οι εξής στα κύρια ευρωπαϊκά πρωταθλήματα:

Τσεχία: Η Σλάβια Πράγας κέρδισε 4-3 την Κάρβινα και είναι πρώτη στη βαθμολογία με 16 νίκες και 3 ισοπαλίες σε 19 αγωνιστικές.

Ουκρανία: Η Σαχτάρ Ντόνετσκ έμεινε στο 0-0 στην έδρα της Κόλος Κοβαλίβκα και παρ’ όλο που παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα, είναι δεύτερη με τρεις πόντους διαφορά από τη Ντιναμό Κιέβου, καθώς έχει 8 νίκες και 6 ισοπαλίες σε 14 αγώνες!

Σκωτία: Η Ρέιντζερς κέρδισε 1-0 την Κιλμάρνοκ και μετρά 25 νίκες και 4 ισοπαλίες σε 29 αγώνες, έχοντας αποκτήσει διαφορά 18 πόντων με ματς περισσότερο από τη δεύτερη Σέλτικ. Η επιστροφή στην κορυφή της Πρέμιερσιπ μετά από εννέα χρόνια είναι πλέον θέμα χρόνου.

Σερβία: Ο Ερυθρός Αστέρας επικράτησε 1-0 στην έδρα της Ραντνίτσκι και έχει 9 σερί νίκες, με εννέα πόντους διαφορά από τη δεύτερη Παρτίζαν, μετά από 19 νίκες και 2 ισοπαλίες σε 21 αγωνιστικές!

Πορτογαλία: Η Σπόρτινγκ Λισσαβόνας υποδέχεται απόψε την Πάσος Φερέιρα θέλοντας να υπερασπιστεί το αήττητο, καθώς είναι στην κορυφή με 15 νίκες και 3 ισοπαλίες σε 18 αγώνες.

Στα μικρότερου βεληνεκούς πρωταθλήματα, αήττητες παραμένουν οι Σαράγεβο (Βοσνία, 19 αγώνες), Σεντ Ζοζέφ, Εουρόπα (Γιβραλτάρ, 8 αγωνιστικές) και Λα Φιορίτα, Βίρτους (Σαν Μαρίνο, 5 και 6 αγωνιστικές αντίστοιχα).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.