Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Η μεγαλύτερη ερυθρόλευκη νίκη και ανατροπή (vid)

To 2-4 της 5ης Δεκεμβρίου 1998 συνιστά την μεγαλύτερη ανατροπή και νίκη του Παναθηναϊκού στην έδρα του "Τριφυλλιού". Θυμηθείτε το πως έγινε.

Τον Δεκέμβριο του 1998 οι δύο ομάδες ήταν ισόβαθμες και το ντέρμπι του ΟΑΚΑ θα έδινε προβάδισμα τίτλου σε έναν από τους δύο την ώρα που και η ΑΕΚ ήταν κοντά στη βαθμολογία και καραδοκούσε.

Ο Παναθηναϊκός του Βασίλη Δανιήλ μπήκε πολύ δυνατά στο ντέρμπι και μέσα σε τρία λεπτά (29′, 32′) μπήκε μπροστά στο σκορ με 2-0 χάρη σε δύο δυνατά σουτ του Κωνσταντινίδη και του Βαζέχα μέσα από την περιοχή.

Ο Ολυμπιακός ξαναμπήκε στο ματς με αυτογκόλ του Αλεξόπουλου λίγο πριν την εκπνοή του ημιχρόνου σε μια φάση που οι πράσινοι διαμαρτυρήθηκαν για επιθετικό φάουλ του Ανατολάκη στον Ασάνοβιτς. Στο 52′ ο Καραπιάλης έπιασε στον ύπνο την άμυνα του Παναθηναϊκού και ισοφάρισε.

Στο 72′ με κεφαλιά ο Ανατολάκης έκανε το 2-3 κι ενώ ο Παναθηναϊκός έμεινε με δέκα παίκτες και πίεζε για την ισοφάριση, ο Ολυμπιακός έκανε και το 4-2 με μια υπέροχη λόμπα του Καραπιάλη, με τους πράσινους εκ νέου να διαμαρτύρονται για φάουλ στον Κωνσταντινίδη έξω από την περιοχή του Ολυμπιακού στην αρχή της φάσης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.