Ολυμπιακός: Ο Λαλά έρχεται για να μείνει! Ποιος αποχωρεί

Επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του novasports.gr για τον χρόνο ενσωμάτωσης του Κένι Λαλά στο ρόστερ του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός φέρνει τον Κένι Λαλά στην Ελλάδα σήμερα το απόγευμα για να υπογράψει το συμβόλαιο του με τους “ερυθρόλευκους”. Ο 29χρονος Γάλλος δεξιός οπισθοφύλακας αφού περάσει τα απαραίτητα ιατρικά τεστ θα κάνει την πρώτη του γνωριμία με τους ανθρώπους του συλλόγου και φυσικά με τους νέους του συμπαίκτες. 

Χθες κυκλοφόρησε η φήμη πως ο Λαλά αποτελεί μια λύση για το προσεχές καλοκαίρι, ωστόσο επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ που διαβάσατε χθες από το novasports.gr, που θέλει τον Γάλλο να παίρνει θέση στο ρόστερ από τώρα. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Τι έχει κάνει φέτος με τη Στρασμπούρ ο Λαλά! Γκολ και ασίστ!

Αυτό τι σημαίνει πρακτικά για το ρόστερ; Στον Ολυμπιακό μαζεύονται πολλές λύσεις για το δεξί άκρο της άμυνας αν αθροίσουμε τους Ραφίνια, Ντρέγκερ, Λαλά, αλλά και τον Ανδρούτσο ο οποίος έδειξε πως μπορεί να σταθεί επαρκώς στη θέση.

Ο Μαρτίνς όπως και στην πρρίπτωση Σισέ, δεν θέλει να δημιουργεί αδρανείς ποδοσφαιριστές. Έτσι με την απόκτηση του Σωκράτη, ο Σισέ πήρε το δρόμο του δανεισμού για τη Σεντ Ετιέν. Αντίστοιχα και με την απόκτηση του Λαλά, ένας από τους δεξιούς οπισθοφύλακες αναμένεται να αποδεσμευτεί. Το τελευταίο διάστημα ο Ντρέγκερ δεν έχει πάρει πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε και την έντονη φημολογία για το φλερτ του Ραφίνια με άλλους συλλόγους. Την παρούσα στιγμή το πιο πιθανό είναι να αποχωρήσει ο Βραζιλιάνος μπακ και όχι ο Τυνήσιος. Να υπενθυμίσουμε πως ο Ραφίνια δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ματς με την PSV λόγω τιμωρίας,


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.