Άρης-ΑΕΚ: Στις 7 Απριλίου κερδίζει η ΑΕΚ με 3-0 (vid)

Μόνο ως "διαβολική σύμπτωση" θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το γεγονός ότι τόσο στις 7 Απριλίου 2001 όσο και στις 7 Απριλίου 2002 η ΑΕΚ πέρασε από το Χαριλάου επικρατώντας με 3-0.

Μόνο ως “διαβολική σύμπτωση” θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το γεγονός ότι τόσο στις 7 Απριλίου 2001 όσο και στις 7 Απριλίου 2002 η ΑΕΚ πέρασε από το Χαριλάου επικρατώντας με 3-0.

Μια από τις πιο σπάνιες συγκυρίες που έχουμε δει στο ποδόσφαιρο είναι η συγκεκριμένη. Η ΑΕΚ κλήθηκε να αγωνιστεί στο Χαριλάου απέναντι στον Άρη στις 7 Απριλίου του 2001 αλλά και στις 7 Απριλίου του 2002. Και στις δύο περιπτώσεις επικράτησε με σκορ 3-0.

Είναι από τις περιπτώσεις που κοιτάς το αρχείο και η πρώτη σκέψη σου είναι πως κάποιο λάθος έχει γίνει. Όταν ανοίγεις όμως τις λεπτομέρειες των αναμετρήσεων και βλέπεις σκόρερ τη μία χρόνια “Νικολαΐδης, Πετκόφ, Πετκόφ” και την άλλη “Ίβιτς, Τσιάρτας, Νικολαΐδης“, τότε αντιλαμβάνεσαι ότι δεν υπάρχει κανένα λάθος, αλλά μια μεγάλη σύμπτωση.

Τη σεζόν 2000-01 για την 25η αγωνιστική η ΑΕΚ δεν είχε βλέψεις τίτλου, ενώ και ο Άρης είχε μείνει μακριά από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Την επόμενη όμως η “Ένωση” ήταν πρωτοπόρος, ήθελε να μείνει στην κορυφή και τα κατάφερε τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος. Την προτελευταία όμως η ήττα με 4-3 από τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ της στέρησε τον τίτλο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.