Ολυμπιακός: Ο Σεμέδο περιμένει τον Κρμέντσικ

Ο Ρούμπεν Σεμέδο έχει... σβήσει τους επιθετικούς του ΠΑΟΚ τις τελευταίες δύο σεζόν. Το ίδιο θέλει να κάνει απόψε κόντρα στον Μίκαελ Κρμέντσικ.

Ο Ρούμπεν Σεμέδο ενσωματώθηκε στο ρόστερ του Ολυμπιακού πριν από 1,5 σεζόν και απευθείας έδειξε πως θα παίξει ηγετικό ρόλο στην “ερυθρόλευκη” άμυνα. Με σπουδαία προσόντα και υψηλό κίνητρο, ο Σεμέδο κέρδισε τη μάχη με τον εαυτό του και αποτελεί εγγύηση στα μετόπισθεν του Ολυμπιακού. Ο σημαντικότερος αντίπαλος των Πειραιωτών τα τελευταία χρόνια είναι ο ΠΑΟΚ. Είναι χαρακτηριστικό πως ο “δικέφαλος του βορρά”, δεν έχει καταφέρει να σκοράρει με κάποιον απ’ τους επιθετικούς του, με τον Σεμέδο παρόντα σε ντέρμπι των δύο ομάδων.

Ο τελευταίος καθαρόαιμος επιθετικός ο οποίος σκόραρε κόντρα στον Ολυμπιακό, ήταν ο Τσούμπα Άκπομ στις 10 Φεβρουαρίου 2019, στην ήττα των Πειραιωτών 3-1. Προφανώς και η… σίγαση των επιθετικών του ΠΑΟΚ σε ματς με τον Ολυμπιακό δεν είναι αποκλειστικό έργο του Ρούμπεν Σεμέδο, ωστόσο σαν ηγέτης της άμυνας των πρωταθλητών, πιστώνεται μεγάλο μέρος αυτής της επιτυχίας.

Το συγκεκριμένο στοιχείο αναμένεται να ωθήσει τον Πάμπλο Γκαρσία να χρησιμοποιήσει τον Μίκαελ Κρμέντσικ στο αποψινό ντέρμπι (19.30, NS1HD) αντί του Κάρολ Σβιντέρσκι. Ο Πολωνός δεν έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με τον Σεμέδο αντίπαλο ο οποίος φαίνεται πως του έχει πάρει τον άερα. Έτσι ο Κρμέντσικ, σαν βαρύ φορ ίσως κληθεί να δώσει λύσεις στο επιθετικό κομμάτι. Πάντως όταν ο Σεμέδο αντιμετώπισε ξανά τον Τσέχο φορ, στα προκριματικά του Champions League της σεζόν 2019-2020, στα ματς του Ολυμπιακού με τη Βικτόρια Πλζεν, η εστία των Πειραιωτών έμεινε ξανά ανέπαφη. Στην Τσεχία το ματς έληξε ισόπαλο χωρίς γκολ, ενώ στο Φάληρο ο Ολυμπιακός θριάμβευσε με 4-0. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.