ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Μαρτσέλο, ήρωας από τον πάγκο (vid)

Το παιχνίδι της σεζόν 1997-98 το έκρινε με ένα γκολ ο Βεριντιάνο Μαρτσέλο ερχόμενος από τον πάγκο. Θυμηθείτε την έμπνευση του Ντουμίτρου Ντουμιτρίου!

Το παιχνίδι της σεζόν 1997-98 το έκρινε με ένα γκολ ο Βεριντιάνο Μαρτσέλο ερχόμενος από τον πάγκο. Θυμηθείτε την έμπνευση του Ντουμίτρου Ντουμιτρίου!

Για την 20ή αγωνιστική της σεζόν 1997-98 η ΑΕΚ φιλοξένησε τον Ολυμπιακό έχοντας ήδη εκτός μάχης τον Κωστή, αλλά και τον Νικολαΐδη λαβωμένο να παίζει με ένεση και να βγάζει μόνο ένα ημίχρονο.

Στην ανάπαυλα ο Ντουμιτρίου αποφασίζει να βγάλει τον Ντέμη αλλά και τον Μπατίστα και να περάσει στις θέσεις τους τον Γιώργο Δώνη και τον Βεριντιάνο Μαρτσέλο. Οι δυο τους συνδυάστηκαν άψογα στο 66ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Βραζιλιάνο να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης που χάρισε τη νίκη στην ΑΕΚ.

Θυμηθείτε τη φάση που έκρινε το ματς χάρη στην έμπνευση του Ντυμιτρίου. Η ΑΕΚ σε εκείνο το ματς έχασε με τραυματισμό και τον Σαβέφσκι ενώ ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Καλιτζάκη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.