Ολυμπιακός: Το Reuters για την επιστολή στη FIFA

Διαστάσεις έλαβε η επιστολή της ΠΑΕ Ολυμπιακός προς τη FIFA για την έκθεση των παικτών σε συνθήκες πανδημίας λόγω των εθνικών ομάδων.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα μεγάλης έκτασης καθώς Αχμέντ Χασάν και Γιουσέφ Ελ Αραμπί θα απουσιάσουν για το προβλεπόμενο διάστημα της καραντίνας, εξαιτίας της μόλυνσης τους απ’ τον Covid-19. Οι δύο παίκτες προσβλήθηκαν κατά τη διάρκεια των υποχρεώσεων τους με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών τους. Οι Πειραιώτες έχουν προβληματιστεί ιδιαιτέρως με τον τρόπο που έχασαν τους δύο παίκτες από μια σειρά απαιτητικών παιχνιδιών και αρχικά εκφράστηκε ανεπίσημη δυσαρέσκεια μέσω της γενικής διευθύντριας της ΠΑΕ Λίνας Σουλούκου, η οποία προχώρησε σε έντονο σχόλιο μέσω instagram.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Το χρονικό των απωλειών λόγω Covid

 Στη συνέχεια η ΠΑΕ Ολυμπιακός απέστειλε επιστολή στη FIFA με την οποία ζήτησε μεταξύ άλλων “να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση αυτών των θεμάτων, για το καλό όλο των διοργανώσεων, τόσο των διεθνών όσο και των εθνικών”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ολόκληρη η επιστολή Ολυμπιακού στη FIFA

H επιστολή του Ολυμπιακού δεν πέρασε απαρατήρητη από τα διεθνή ΜΜΕ και είναι χαρακτηριστικό πως αναδημοσιεύθηκε από το Reuters. Το γνωστό πρακτορείο ειδήσεων κάνει εκτενή αναφορά στα λεγόμενα της επιστολής και παραθέτει αναλυτικά τις απώλειες του Ολυμπιακού απ’ την Covid-19.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.