Ολυμπιακός: Ερωτηματικό η “στάση Ηράκλειο”

Ο Μαρτίνς έχει δουλέψει αρκετά πάνω στα ατού του ΟΦΗ. Ποια η πιθανή ενδεκάδα!

Δεν είναι τυχαίο πως ο Πέδρο Μαρτίνς “κύκλωσε” με τις δηλώσεις του το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο (08/11, 15.00, Novasports1 HD). Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε στο novasports.gr και ήταν σαφής! Όποιος θέλει να κατακτήσει το πρωτάθλημα, πρέπει να περάσει απ’ το “Γεντί Κουλέ”. Κάπως έτσι προετοίμασε τους ποδοσφαιριστές του στις προπονήσεις μετά τη Μάντσεστερ Σίτι, φροντίζοντας να έχει σε ετοιμότητα όλους τους κομβικούς ποδοσφαιριστές των συστημάτων που χρησιμοποιεί το τελευταίο διάστημα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ο Χολέμπας για τον ανταγωνισμό με Βινάγκρε!

Για τον Πορτογάλο τεχνικό ήταν πολύ ευχάριστο το γεγονός πως προστέθηκαν επάξια στις επιλογές του οι Μπρούμα και Πέπε, μέσω των τελευταίων ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη. Έτσι είναι αρκετά πιθανό να πάρουν χρόνο συμμετοχής στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Πάντως ο Μαρτίνς παραδοσιακά πριν από διακοπή εθνικών ομάδων δεν προχωράει σε πολλές αλλαγές. Έτσι και στο Ηράκλειο δεν αναμένονται εκπλήξεις σε ό,τι αφορά το αρχικό σχήμα. Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχει ξεκαθαρίσει το σκεπτικό του Μαρτίνς, με βάση τα όσα δοκίμασε στις προπονήσεις. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ο Εμβιλά, η εθνική Γαλλίας και ο Ολυμπιακός!

Ο προπονητής του Ολυμπιακού θα ξεκινήσει με τον Σα κάτω από τα δοκάρια και τους Χολέμπας, Ραφίνια, Σεμέδο καιΣισέ στην άμυνα. Εμβιλά και Καμαρά είναι σίγουροι στη μεσαία γραμμή, όχι όμως και ο Μπουχαλάκης. Αν ο Έλληνας μέσος αγωνιστεί, τότε στο 4-3-3, ως προωθημένοι θα αγωνιστούν οι Μασούρας, Βαλμπουενά και Ελ Αραμπί. Αν κριθεί πως ο “Μπούχα” είναι στα… κόκκινα (είχε έναν μυϊκό ερεθισμό στη μέση στο ματς με τον Απόλλωνα), τότε ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με 4-2-3-1.

Επιτελικό ρόλο θα πάρει ο Πέπε, ο οποίος έχει αγωνιστικό ρυθμό και ήταν θετικός στο “Etihad” απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι. Υπάρχει πάντα και η επιλογή του Κώστα Φορτούνη, ο οποίος ωστόσο έχει χάσει έδαφος εξαιτίας του μικροτραυματισμού του και του “κοψίματος” απ’ την αποστολή στο Μάντσεστερ. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.