Χολέμπας: “Μας οφελεί ο ανταγωνισμός με Βινάγκρε” (vid)

Ο Χοσέ Χολέμπας μίλησε στο novasports.gr για τα ματς με τον ΟΦΗ και τη Μ. Σίτι, ενώ αναφέρθηκε στη μεταγραφή Τσιμίκα στη Λίβερπουλ και τον Ρούμπεν Βινάγκρε.

Ο Χοσέ Χολέμπας στην επιστροφή του στον Ολυμπιακό έχει προσφέρει στον Πέδρο Μαρτίνς μια αξιόπιστη λύση στο αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής. Μπορεί ο Ρούμπεν Βινάγκρε να αποκτήθηκε ως ο παίκτης που θα έπαιρνε φανέλα βασικού, ωστόσο μέχρι στιγμής ο Χολέμπας είναι αυτός που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Μαρτίνς. Έχουν παίξει ρόλο βέβαια και τα προβλήματα τραυματισμού του Πορτογάλου μπακ, ωστόσο ο Χολέμπας έχει δείξει πως αποτελεί μια “τίμια” λύση, ακόμα και σε ματς απόλυτα ανταγωνιστικά, όπως αυτά του Champions League. 

Η κάμερα του novasports.gr και ο Βασίλης Κωνσταντόπουλος συνάντησαν τον Χοσέ Χολέμπας στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη και η κουβέντα κινήθηκε γύρω από τα σημαντικότερα θέματα της ερυθρόλευκης επικαιρότητας. Το ματς με τον ΟΦΗ, τη Μάντσεστερ Σίτι και ο ανταγωνισμός με τον Ρούμπεν Βινάγκρε σχολιάστηκαν με την έμπειρη ματιά του 36χρονου μπακ. Ο Χολέμπας, έχοντας στην “πλάτη” του αρκετά χρόνια παρουσίας στα γήπεδα της Premier League, μας μίλησε και για την προσπάθεια του Κώστα Τσιμίκα να καθιερωθεί στη Λίβερπουλ

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη στο video!

Χολέμπας: Μας οφελεί ο ανταγωνισμός με Βινάγκρε (vid)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.