Βόλος ΝΠΣ: “Ο Σιδηρόπουλος αλλοίωσε το αποτέλεσμα”

Η διοίκηση του Βόλου ΝΠΣ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τονίζει πως ο διαιτητής Σιδηρόπουλος αλλοίωσε το αποτέλεσμα της αναμέτρησης με την ΑΕΛ.

Η διοίκηση του Βόλου ΝΠΣ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τονίζει πως ο διαιτητής Σιδηρόπουλος αλλοίωσε το αποτέλεσμα της αναμέτρησης με την ΑΕΛ.

Η ανακοίνωση αναφέρει: “Περισσότερο κι από την τραγική διαιτησία του στον αγώνα της ομάδας μας με την ΑΕΛ, απογοητεύει η στάση και συμπεριφορά του…διεθνούς διαιτητή Σιδηρόπουλου, που παρά την καθολική αποδοκιμασία, από ειδικούς και μη, της απόλυτα “εσφαλμένης” απόφασής του για την αποβολή του Ριένστρα, δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να ζητήσει τουλάχιστον μία συγγνώμη, καθώς αλλοίωσε το αποτέλεσμα.

Μια ανάγκη που αισθάνονται όλοι οι σοβαροί και υπεύθυνοι παράγοντες κάθε χώρου που καλούνται να λάβουν καθοριστικές αποφάσεις και υποπίπτουν σε ακούσια λάθη. Οπότε εικάζουμε ή ότι ο Σιδηρόπουλος υπέπεσε σε μη ακούσιο “λάθος”, γνωρίζοντας τι ακριβώς αποφάσιζε ή ότι δεν είναι ικανός να λειτουργεί ως υπεύθυνος και σοβαρός κριτής οπότε και οφείλει να παραιτηθεί. Αρκετά ταλαιπώρησε την ελληνική διαιτησία”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.