Παναθηναϊκός: Οι τρεις άξονες του Μπόλονι

Σε τρεις άξονες κινείται ο Λάζλο Μπόλονι από την ημέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού.

Σε τρεις άξονες κινείται ο Λάζλο Μπόλονι από την ημέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, προκειμένου να βελτιώσει την αγωνιστική κατάσταση των Πράσινων και να φέρει αποτελέσματα

Ο πρώτος και σημαντικότερος είναι ο ψυχολογικός. Ο έμπειρος προπονητής έχει διαπιστώσει ότι υπάρχει σημαντικό πρόβλημα στο κομμάτι της αυτοπεποίθησης και προσπαθεί με καθημερινά τετ α τετ και διαφορετική προσέγγιση, να βελτιώσει ψυχολογικά την ομάδα του. Είναι χαρακτηριστικό ότι παρά τον έντονο και συχνά εκρηκτικό χαρακτήρα του, ο Μπόλονι έχει επιλέξει έναν πιο ήρεμο… δρόμο σε αυτό το πρώτο διάστημα, καθώς δεν επιθυμεί να αναστατώσει περισσότερο τους παίκτες του. 

Ο δεύτερος άξονας είναι το μεγάλο πρόβλημα της άμυνας. Και γι’ αυτό το θέμα ο Μπόλονι έχει προβληματιστεί αρκετά, καθώς θεωρεί ότι υπάρχει δυσλειτουργία στα μετόπισθεν και κακή αγωνιστική συμπεριφορά. Μονάχα το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός έχει δεχθεί γκολ σε όλα του τα παιχνίδια μαρτυρά το αμυντικό πρόβλημα και ο Μπόλονι μέσα από τις προπονήσεις και τις αλλαγές που ενδέχεται να κάνει σε πρόσωπα, θέλει να δει άμεση βελτίωση. 

Ο τρίτος άξονας είναι η φυσική κατάσταση. Ο Μπόλονι έχει διαπιστώσει το πρόβλημα που υπάρχει, ωστόσο γνωρίζει ότι δεν μπορούν να γίνουν πολλά πράγματα σε αυτή την περίοδο των συνεχόμενων αγώνων. Για την ώρα έχει επιλέξει ένα εντονότερο πρόγραμμα προπόνησης και στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος θα δουλέψει εντατικότερα με τους παίκτες του και σε αυτό το κομμάτι. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.