Opta: “Ο Καμαρά ήταν βιονικός!”

Με τη βοήθεια της Opta αναλύουμε το... τέλειο παιχνίδι του Μαντί Καμαρά του Ολυμπιακού, απέναντι στον Παναιτωλικό.

Μια σειρά από πρόσωπα διεκδικούν τον τίτλο του πρωταγωνιστή στη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναιτωλικού. Ο συνήθης σκόρερ Ελ Αραμπί, ο game changer Βαλμπουενά, ο υπερ-δραστήριος Ραντζέλοβιτς. Όμως με βάση τη στατιστική εικόνα, ο Μαντί Καμαρά ήταν ο παίκτης που έκανε το… τέλειο παιχνίδι. Ο μόνιμος στατιστικός συνεργάτης των καναλιών Novasports και του Novasports.gr σκιαγραφεί την παρουσία του μέσου από τη Γουινέα στο ματς με τον Παναιτωλικό, με τη βοήθεια των αριθμών που λένε πάντα την αλήθεια! 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ο Καμαρά μιλάει για Εμβιλά, Γκιλιέρμε και το Champions League!

Ο Καμαρά λοιπόν σε 90 λεπτά παιχνιδιού είχε χρησιμοποιήθηκε είτε ως παρτενέρ του Εμβιλά στο 4-4-2 και 4-2-3-1 του Μαρτίνς, είτε ως προωθημένος της μεσαίας γραμμής στο 4-3-3 του Πορτογάλου. Είχε 101 επαφές (touches) με την μπάλα, τις περισσότερες από κάθε άλλον ποδοσφαιριστή στο ματς. Είχε τέσσερις παρμεμβάσεις (interceptions) για να κερδίσει την κατοχή για τον Ολυμπιακό, διαβάζοντας αντίστοιχες φάσεις. Είχε τέσσερα κερδισμένα τάκλιν (tackles won).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Οι κορυφαίες στιγμές του ματς Ολυμπιακός – Παναιτωλικός!

Το εντυπωσιακό είναι πως μέτρησε 14 (!) ανακτήσεις μπάλας (recoveries), βοηθώντας υπέρμετρα το ανασταλτικό σκέλος των “ερυθρόλευκων”. Ειναι χαρακτηριστικό πως δεύτερος στη σχετική κατηγορία για τον Ολυμπιακό ήταν ο Σεμέδο με έξι ανακτήσεις. Ο Καμαρά μοίρασε 73 εύστοχες πάσες (succesful passes) στο παιχνίδι, μετρώντας μία λιγότερη από τον Ρούμπεν Σεμέδο που είχε 74. Ο Καμαρά ήταν βιονικός με συνεχή box 2 box παρουσία. Ένας ποδοφαιριστής που μέχρι στιγμής κάνει τη διαφορά μεταξύ των αμυντικών χαφ για τον Ολυμπιακό


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.