Ολυμπιακός: Το αήττητο και τα μάτια του!

Πως προσεγγίζει ο Πέδρο Μαρτίνς το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και πως οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

Η μαθηματική επιβεβαίωση του πρωταθλήματος για τον Ολυμπιακό στο ματς της περασμένης αγωνιστικής απέναντι στον ΟΦΗ, εκτός από ένα γερό μπουγέλωμα και μια απογείωση αλά… Πεπ και Ζοσέ δεν προσέφερε τίποτα παραπάνω στον Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός χρειάζεται τα πλέι οφ, για να να διατηρήσει υψηλό το κίνητρο των παικτών του ως τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας και τον επαναληπτικό με τη Γουλβς για τη φάση των “16” του Europa League.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε τον Παναθηναϊκό (21.30, NS1HD) για τέταρτη φορά στη σεζόν. Στα προηγούμενα ματς οι “ερυθρόλευκοι” επικράτησαν δύο φορές στο Φάληρο (1-0 και 3-0), ενώ το ματς του πρώτου γύρου στο ΟΑΚΑ έληξε ισόπαλο 1-1. Ο Μαρτίνς επαναλαμβάνει δημόσια, αλλά και ιδιατέρως προς τους ποδοσφαιριστές του πως το αήττητο πρωτάθλημα αποτελεί ένα υψηλό διακύβευμα για τον ίδιο και τον σύλλογο. Οπότε διάθεση για χαλαρωση, παρά την κούραση, δεν προκύπτει από πλευράς του Πορτογάλου.

Στις τάξεις των ποδοσφαιριστών το κλίμα είναι εξαιρετικό, αλλά σίγουρα υπάρχει αγωνιστικό overdose που συνδέεται και με τη σωματική κούραση. Μόνο τυχαία δεν είναι η απόδραση που επέλεξαν να κάνουν στην Αίγινα οι Χασάν, Ομάρ, Σουντανί και Ελ Αραμπί, ενώ η απόφαση του Μαρτίνς να αφήσει εκτός αποστολής τον κουρασμένο Τσιμίκα είναι ενδεικτική της συσσώρευσης αγωνιστικών λεπτών. Ας μην ξεχνάμε πως πρόκειται για μία ομάδα που σε λίγες ημέρες συμπληρώνει έναν ημερολογιακό χρόνο αγωνιστικής εγρήγορσης!

Όπως ανέφερε στο novasports.gr ο Πέδρο Μαρτίνς στα επόμενα ματς θα χρησιμοποιήσει παίκτες τους οποίους επιθυμεί να δει σε αγωνιστικές συνθήκες. Δε σημαίνει πως θα ζητήσει λίγοτερα από τα επόμενα ματς, αντιθέτως η ευθύνη θα είναι μεγαλύτερη για τις “ρεζέρβες”. Σε ό,τι αφορά το σημερινό ματς με τον Παναθηναϊκό, ο Μαρτίνς δεν έχει κάνει ξεκάθαρες τις σκέψεις του για το αρχικό σχήμα. Πάντως ο πυρήνας της μεσοεπιθετικής γραμμής δεν θα δεχτεί σημαντικές παρεμβάσεις. Εκεί που είναι πιθανότερο να δούμε τις περισσότερες αλλαγές είναι κάτω από τα γκολπόστ και στην τετράδα της άμυνας. 

Όπως αναφέραμε στις τάξεις του Ολυμπιακού επικρατεί ευφορία, ωστόσο κανείς δεν θέλει να σκέφεται το ενδεχόμενο ανακοπής της προσπάθειας για αήττητο πρωτάθλημα από τον Παναθηναϊκό των απουσιών και προβλημάτων.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.