Τι λέει ο Παναθηναϊκός για τους αποχωρήσαντες

"Όποιος ήθελε να μείνει, έμεινε στην ομάδα", αναφέρουν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού για τους παίκτες που αποχώρησαν το τελευταίο διάστημα.

“Όποιος ήθελε να μείνει, έμεινε στην ομάδα”, αναφέρουν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού για τους παίκτες που αποχώρησαν το τελευταίο διάστημα και ξεκαθαρίζουν πως δεν είναι οικονομικός ο λόγος για τον οποίο δεν παρατάθηκαν τα συμβόλαια τους μέχρι το τέλος της σεζόν.

Για την πολυσυζητημένη υπόθεση Ινσούα, οι Πράσινοι σχολίαζαν πως κρίθηκαν υπερβολικές οι οικονομικές απαιτήσεις του Αργεντινού, ενώ ακόμα και το συμβόλαιο που ζήτησε το τελευταίο διάστημα (λίγο πάνω από τις τωρινές απολαβές του) είναι αρκετά μακριά από το ποσό που ήταν διατεθειμένοι να δώσουν οι Πράσινοι για αριστερό μπακ. Παράλληλα δεν έχουν ξεχαστεί ούτε οι δηλώσεις που είχε κάνει περί ασέβειας, ούτε η συμπεριφορά που είχε εδώ και κάποιες μέρες, αλλά και οι συζητήσεις που έγιναν με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό.

Για την περίπτωση του Γιόχανσον, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού είχαν ξεκαθαρίσει στον παίκτη ότι δεν μπορούν να του δώσουν το συμβόλαιο που ζητούσε (400.000 ευρώ ετησίως), ενώ ο Σκανδιναβός δεν έδειξε πρόθεση παραμονής μετά την 30η Ιουνίου και εκ των πραγμάτων δεν μπορούσε να γίνει συζήτηση μαζί του για επέκταση του συμβολαίου μέχρι το τέλος των πλέι οφ. Ίδιες είναι οι περιπτώσεις των Αποστολάκη, Δώνη και Ζαχίντ, οι οποίοι όχι μόνο δεν ήθελαν να μείνουν μέχρι το τέλος των πλέι οφ, αλλά ζήτησαν να αποχωρήσουν και νωρίτερα από το προβλεπόμενο, ενώ ο Βαγιαννίδης έμεινε εκτός μετά από διοικητική απόφαση.

Επομένως οι Πράσινοι δεν μπορούσαν να κάνουν συζήτηση για 20μερη επέκταση συμβολαίου με παίκτες οι οποίοι ήθελαν να αποχωρήσουν, σε αντίθεση με τους Ανουάρ και Νατζ, οι οποίοι έδειξαν διάθεση παραμονής και ήδη έχουν γίνει οι σχετικές επαφές. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.