Παναθηναϊκός: “Κρυφός” στόχος η δεύτερη θέση!

Το... ρόδι θέλει να σπάσει ο Παναθηναϊκός στα πλέι οφ, αναζητώντας τη νίκη στο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ (13/06, 21:30, live Νovasports 2 HD).

Το… ρόδι θέλει να σπάσει ο Παναθηναϊκός στα πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος, αναζητώντας την πρώτη του νίκη σε αυτή τη διαδικασία στο απαιτητικό εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ (13/06, 21:30, live Νovasports 2 HD).

Οι Πράσινοι θα παραταχθούν στο παιχνίδι με τις… γνωστές απουσίες, καθώς οι Πούγγουρας, Περέα και Μπεκ είναι στη λίστα των τραυματιών και ο Γιώργος Δώνης, που έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του στο ματς με την ΑΕΚ, ετοιμάζει μικρές αλλαγές στο βασικό σχήμα. 

Ο Ντόμινικ Νατζ διεκδικεί θέση στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού και ο τεχνικός Τριφυλλιού σκέφτεται να δώσει φανέλα βασικού στον Ούγγρο εξτρέμ, ενώ μέσα στην εβδομάδα ο Δώνης δοκίμασε και τον Ανουάρ στην τριάδα των χαφ. 

“Αιχμή του δόρατος” για τους Πράσινους θα είναι για άλλη μια φορά ο Κίκο Μακέντα, ο οποίος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, διατήρησε… ζεστή την επαφή του με τα αντίπαλα δίχτυα στην πρώτη αγωνιστική με την ΑΕΚ και διανύει την παραγωγικότερη σεζόν στην καριέρα του. 

Ο Δώνης ανέλυσε στους παίκτες του το παιχνίδι του ΠΑΟΚ και οι ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού είδαν βίντεο με επιλεγμένα στιγμιότυπα του αντίπαλου τους, αν και οι δύο ομάδες γνωρίζονται πλέον… καλά, καθώς ήδη έχουν αναμετρηθεί τέσσερις φορές μέσα στη σεζόν! Δύο για το πρωτάθλημα (κανονική διάρκεια) και δύο για το Κύπελλο Ελλάδας, με τον ΠΑΟΚ να μετράει δύο νίκες έναντι μιας του Παναθηναϊκού. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.